دوست آشنا
آآآآآآه...تابستون رو اعصابترین فصل برای من...مخصوصا امسال که ترم تابستونی هم داشتم...چند روز دیگه هم که انتخاب واحد و دوباره از اول همه چی شروع میشه...خوشم میاد این انتخاب واحد واسه همه معضلیه...من که روز انتخاب واحد دچار استرس شدید میشم...به هر حال این تابستون هم که با گرمای شدیدش در حال اتمامه ولی هیچی مثل تابستونای بچگی نیست...از صبح تا شب بازی بازی بازی...چه حالی میداد...یاد اون روزا بخیر....
یار همراه
دوست آشنا
تابستون بهترین فصله
حیف که زود تموم شد!!!![]()
خدایا ...
تا پاکم نکردی خاکم نکن...
نه خدایی هر فصل زیبایی خاص خودشو داره.
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
دوست آشنا
من که امسال بهترین تابستونم بود!
بعد از کنکور و دوسال تابستون نداشتن خیلی تابستون خوبی بود!
پر از کارایی که چند ساله میخوام انجام بدم!
مسافرت با خیـــــــــــــال راحت و بدون بردن کتاب
یا مثلا گرفتن گرفتن گواهینامه! رفتن ادامۀ کلاسای ورزشیم!
خوندن کتابا و مباحثی که دوست دارم
اما خب از تموم شدنشم خوشحالم چون یه دورۀ جدید از زندگیم میخواد شروع شه!
![]()
و مجازات تخفیف یافته ات این بار حبس ابد در این دنیاست...!!!
Nearly 1 billion people go to bed hungry every night and every year 2 million children die from malnutrition
شاید صدای مرگ بود که میگفت: تو هم اگر قاتل نباشی، سارق حیات این ها بوده ای...
کاربر جدید
برای کسی که با خاطراتش زندگی می کند و زندگی اش شده تکه کاغذها و کتابهای نم ناک و اتاقی آشفته تر از حال و روز خودش فصل ها فرقی نمی کند
Shahram Ghasemi
Medical Eng
ShGhasemi.ir
خوب آدم که هم برای درس هم برای دوستاش دلش تنگ میشه تا الان هم تابستون خوش گذشته و لی بنظر من هم اگه بیشتر از این کش بیاد آدم کسل میشه و خیلی بده همین اندازه خوبه من خیلی خوش حالم که تابستون بالاخره داره تموم میشه
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
ولي من هنوز فكرم دمه ساحله
بايد 9ماه وايسم عين زن حامله
ای دوست تا هستم ندانی کیستم.آن دم که دیگر نیستم به مزارم خواهی آمدو دانی که کیستم
یار همراه
یار همراه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)