دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: کمی خنده و بیشتر تاسف

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    دریافت تشکر: 12,140
    قدرت امتیاز دهی
    32626
    Array
    mamadshumakher's: جدید136

پیش فرض پاسخ : کمی خنده و بیشتر تاسف

من زیاد با مسائل اقتصادی اشنایی ندارم که بگم مثلا ارز گرون بشه چه تاثیری داره رو قیمت کالا و ... راستش اصلا به بحث اقتصاد علاقه ندارم اما در این مورد یه نظر شخصی دارم که میشه گفت با حسین اقا موافقم.دیگه علم دنیا و همینطور کشور ما در حدی هست که تولید خودرو و محاسبات اقتصادی و بقیه مسائلش چیز سختی نیست.یعنی اصلا نیاز نیست ما بحث کنیم چون کسایی که در راس کار هستن خیلی واردن به کارشون.
    منظورم اینه که اصلا مشکلی وجود نداره که ما بخوایم دربارش فکر کنیم.مشکل یه چیز دیگست.شاید با نظرم مخالف باشید که خب عیبی نداره اما نظر من اینه که هدف مسئول این صنعت برای مردم نیست.برای خودشه.به طور بیشرمانه ای مردم رو زیر پا قرار داده.مشکل از اینجاست.
    وگرنه همه میدونن خواستن توانستن است.همه ی دنیا میدونن که ایرانی بخواد میتونه همانطور که درباره ی چیزایی که خواستیم و تونستیم.
    برای مثال یادمه مسابقات جیپ های جنگی چند سال پیش ایران دوم شده بود.باورتون میشه؟صنعت خودرو ما داغونه اونوقت جیپ جنگیمون دوم بشه تو دنیا.
    حرف من اینه.مگه مسئولان شرکت مرسدس بنز سود نمیخوان؟میخوان.اما خودشونو گذاشتن تو رقابت.
    ما هم اگه اجازه بدیم خودروهای خارجی بیاد به کشور ما به صنعت خودرو که اسیب وارد نمیشه که هیچ میتونیم بفهمیم مردم ایران چجور سلیقه ای دارن و صنعتی نو رو اغاز کنیم والا مردم اونوقت با جونو دل خودروی ایرانی میخرن.
    اما از اونجایی که گفتم برای مسئولان مردمی وجود نداره پس میشه گفت:سود حاصل از واردات خودرو در گمرک کجا و صبر کردن برای رسیدن به سطح جهانی کجا.پول نا بینا میکنه.

2. کاربرانی که از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع