دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 70

موضوع: تجربیات طراحی معماری

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    اولین نیاز جامعه آخرت هنر معماری
    ارسال تشکر
    727
    دریافت تشکر: 1,113
    قدرت امتیاز دهی
    268
    Array

پیش فرض پاسخ : تجربیات طراحی معماری

نقل قول نوشته اصلی توسط وحید-الهام نمایش پست ها
    سلام ممنون از دوست محترمبرای طراحی اسکیس ...قبل از طرح زدن باید طرح های زیادی ببینین ...تا یه آلبوم فکری داشته باشین ......برای تمام طراحی هایی که میخواین انجام بدین با موضوعات مختلف...پس قبل از هرکاری طرح اسکیس زیاد ببینین ..تا بیشتر آشنا بشین وبدونین که چه طرح هایی زده میشه....وتمرین کنین وتمرین ...فقط با تمرین دست شما قوی میشه...در ادامه بیشتر توضیح میدیم
    سلام اقای مهندسمن کاملا"با نظر شما موافق نیستم به خاطر اینکه تا من نفهمم که طرح چیه طرزتفکر معمار چی بوده قوانین معماری چیه چطور با تمرین میتونه یاد بگیره من تا پارسال از طراحی معماری بدم میومد به خاطر اینکه نمیدونستم طرح معماران بزرگ چی داره که طرح من نداره برای همین یه چزوه تهیه کردم تا علاوه براینکه خودم از سردگمی دربیام وبتونم به دیگر دوستان معماری کمک کنم برای همین جزومو گذاشتم توی سایت دیگه ادرسشو براتون میزارم (قصد تبلیغ هیچ سایتی رو ندارم) پس تمرین بدون فهم به نظر من مردوده به قول خدا که توی قران میگه تعقل کنیددر ایات ما نمیگه بخونید پس ما هم باید تعقل کنیم نه فقط تمرین http://www.iran-eng.com/showthread.p...70ببخشید اگه چیزی گفتم که نارحتتون کردمبه دوستان توصیه میکنم بیشتر مطالعه کنن تا شیرنی معماریو درک کنن من حالا که ازدانشگاه دورم خیلی حسرت میخورم چرا ازکتابهای کتابخانه استفاده نکردم پس تا میتونید مطالعه کنید

2. 4 کاربر از پست مفید draz سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع