ديگه بحث نميكنم
براي اينكه جلوب بحث را هم بگيرم،چند روز به تاژيكهتاي زلزله سر نميزنم.شايد اينطوري آرامش به سايت برگرده.ولي به وجدان من نه
ديگه بحث نميكنم
براي اينكه جلوب بحث را هم بگيرم،چند روز به تاژيكهتاي زلزله سر نميزنم.شايد اينطوري آرامش به سايت برگرده.ولي به وجدان من نه
سلام
فکر میکنم دیگه تو این تاپیک بحثی نشه در ابتدا بذارید از همه تون تشکر کنم برا نظراتتون، ولی اینو از ته دلم میگم، بارها شد وقتی این نظرات رو میخوندم، ناراحت میشدم که چرا همچین پستی را ایجاد کردم شاید من باعث این بحث ها و دلخوری ها بین دوستام شدم اگه اینجوری هست همینجا از همه تون معذرت میخوام .
از دوستام یه چیز رو میخوام نذارید وحدتمون از بین بره اگه اختلاف نظری هست این طبیعیه ولی نباید باعث بی احترامی و حتی ناراحتی بشه.
البته این خوبه که ما نسبت به مملکتمون نسبت به سرنوشت هموطنامون احساس مسئولیت میکنیم و نسبت به آن بی تفاوت نیستیم .
اما در هر موضوعی جوانب اون موضوع را هم رعایت کنیم اینجوری هم بحث هدف دار میشه هم نتیجه ای از توش در میاد.
بازم از همه تون ممنون.
ویرایش توسط saamaaneh : 17th August 2012 در ساعت 12:33 AM
سلام
این تفرقه اندازی کار دشمنای مابوده تاریخ اینو نشون داده ما باید عاقل باشیم بهتره دست همو بگیریم تا بتونیم کاری برای جامعه کنیم وبگیم ایرونی هستیم
مشه عزیز اصلا این یک حرکتی هست که غیر قابل انکاره (اصلا حقیقته)
حالا خوبه از دوستان خواهش کرده بودم به من کمک کنین یه پست دیگه هست خیلی قشنگ.
ولش
مهم اینه که از اهر و هریس و کلیبر میام.
چه دیدنی هایی، (اینو نشنیده بگیر: چه دروغ هایی و چه حقیقت هایی که توی دنیای مجازی گفته نمیشه، حقیقتش که خوبه ولی دلم میسوزه واسه اون دروغ هاش.)
دارم کمک مالی جمع میکنم ببرم اونجا (البته دردسر داره)
مبر ز موی سپیدم گمان به عمـــــــــــــــر دراز
جوان ز حادثه ای پـــــــــــــــــیر می شود گاهی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)