كور شوم لال شوم كر شوم
ليك محال است كه من خر شوم
با اين حساب به كمك نياز نداريم و فقط به پ1ول نياز داريم تا خزانه غارت شده كشور پر بشه
كور شوم لال شوم كر شوم
ليك محال است كه من خر شوم
با اين حساب به كمك نياز نداريم و فقط به پ1ول نياز داريم تا خزانه غارت شده كشور پر بشه
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
قبلا هم گفتم الانم ميگم :من ادعا ندارم اينجا گل وبلبله=اين روهم درست نميدونم به هر كس و دوست وغريبه كه ميرسم ناله زاري سربدم وخودمو بشكنم.
يادم نمياد جايي گفته باشند كه ليوان رو از اون نيمه اي كه خالي هست خاليتر ببينيد.الان يك موجي راه افتاده كه هركسي ميرسه يك پرخاش به حاكميت ميكنه كه چرا بهتر به مردم نميرسي؟!!
انصافتونو شكر.به نسبت زلزله منجيل وبم الان داره بدتر به آذربايجان رسيدگي ميشه؟
اينكه من توي اين فروم به ايرادات اداري كشور اشاره اي نميكنم دليل نميشه كه هيچ جايي اين موارد رو اعلام نكنم.اينجا يك جمع جوون وبه مقتضاي سن پرحرارتي هستند.
اگه قرار به تصميم گيري جوونها بود كار به اونجا نميكشيد كه پاره كردن پيراهن يك اعتبار بحساب بياد.الان دوستان توي اينجا خيلي پرشور دارند از فقر وفاقه ايجادشده صحبت ميكنند.كسي منكر اين كسورات نيست.اما اينكه هر كسي از راه برسه يك لگد عاطفي به فعالان همين امدادرسانيها بخواد حواله بكنه ديگه خيلي دور از انصافه.
الان يك نفر از بيرون اين تالار به مباحث اينجا نگاه بكنه كاملا خامي اظهارات رو به كل كاربران اينجا تعميم ميده.
استفاده از تجربيات اتفاقات مشابه ميهني وجهاني چيزي از غيرتمندي ما نسبت به دردمندان كشورمون كم نخواهد كرد.ما مرده شما زنده صبر بكنيد ببينيد سردبودن خاك چقدر زود معلوم خواهد شد.همونطور كه بم با كمك كف به دهان آورده هاي اون زمان ساخته شد ورزقان وبقيه جاهاي ديگه هم ساخته خواهد شد.
داريم ميبينيم سال به سال بايد همين صداوسيما خودشوجربده تا مردم جشن نيكوكاري و جشن عاطفه هارو فراموش نكنند اونوقت بعضي بزرگواران هنوز كاربه يك هفته نكشيده دارند حيثيت رسانه ملي رو زير سوال ميبرند.
ماهمه چيزمان به همه چيزمان ميايد.وقتي كاركرد تمام تشكيلات مثل همين تالار (كه بايد به نخبگان روحيه وحمايت برسونه)توي كشور ما درست شد اونوقت ميشه توقع داشت كه چرا يك كار ديرتر از زمانش داره به نتيجه ميرسه.
ما كه حسود نيستيم ايشالا بزودي زود تمام تمام مشكلات اين پاره جگرهاي آذري كشورمون برطرف بشه.
---------------------------
درباره اينكه خوداين حقير چقدر تاب تحمل فعلي اين مصيبت زدگان رو دارم بايد بگم من اگه علي دايي هم بودم بجاي حضور رسانه اي ازپشت پرده مثل يك پدرخوانده معتبر براي اين خانواده هاي مصيبت ديده كمك جمع ميكردم.الانم پيشنهاد جمع آوري كمكهاي نقدي زير نظر يكي از مسئولين njavan رو بنده اعلام كردم.خواستيد استارتشو بزنيداونجا معلوم ميشه كي چي كارست؟(خواهشا هم اگه پولي خواستيم بديم ديگه به امانتداري مسئولينnjavanتوي اينكار شك وشبهه وارد نكنيم)ياعلي بگيدتاشروع بكنيم.حرف باد هواست
خيانت فــقـر مي آورد
سلام جناب عزیز
اقا تختی زمان خودش ...افراد حاضر هم زمان خودشون ...
والا منم شک دارم به ارسال کمک مادی ....صد در صد مطمن بودم با سر خودم و هم بقیه کمک میکردیم کمک غیر مادی که دولت قدغن کرده برای چی ؟
مردم الان بیشتر به اب معدنی و دمپایی و کفش و ...نیاز دارن بعدش ما به جای اینکه اینا رو بفرستیم باید پول بدیم ...؟
اقای عزیز به خاطر نخبه بودن کمک مالی نمیکنن ...مردم مگه چیکاره هستن ...همه معاون وزیر و وزیر و نماینده مجلس نیستن که حقوقشون خدا تومان باشه ...
همون آب معدنی که میخوان بفرستن اعلام میشه نه فقط پول بدین ....
لطفا بخونید
یعنی پول میخوان فقط والا خوب میتونن بگن کمک غیر مادی خیر!
هموطنان از اهدای اقلام غیرنقدی به زلزله زدگان اجتناب کنند
دوست عزيز آب گل آلود تو ليوان كدر كه ديدن نداره
زلزله بم خود رهبر شريف تشريف بردند و از نزديك ملاقات كردند.اين زلزله رهبر پس از 3 روز پسام تسليت دادند.به من ربطي ندارد
والا من نميدونم دم خروس را باور كنم يا قسم حضرت ابوالفضل مسولين را
از يك طرف سايه بحران اقتصادي همه مملكت ما را پوشش سراسري داده و از اين طرف هم مسولين ميگن كمك نمي خوايم
من بي انصاف
ولي انصاف شما راه مي دهد مردم به چاي چند هفته،چند روز گرسنه و تشنه و بدون آب و غذا و امكانات بمانند؟؟؟
در آبادي مناطق شكي نيست و دولت وظيفه داره(تاكيد مي كنم چون ماليات و ... )اونجا ها را آباد كنه
ولي مرده ها كه هيچ،بازمانده ها بايد فداي سيايت خارجي غلط كشور بشن؟؟؟حالا اگر كمكهاي انسان دوستانه به سياست ربطي داشته باشه(كه تو كشور من ربط ميدن)
خواهش مي كنم خودت فكر كن.
حتي اگه مي خواي تقليد كني باز خودت فكر كن كگه اسن را تقليد كنم خوبعه يا نه
سلام
با نظر آقای 312 موافقم.
به جای این بحث ها که هیچی نمیشه لطفا دوستانی که تمایل دارن به شماره حساب هلال احمر جمهوری اسلامی که به زودی اعلام میشه مبلغ کمک های خودشون رو واریز کنن تا بعدا نگیم کسی کار نکرد.
اصلا دیگران کاری نکنن ما باید همین جوری نگاه کنیم ؟
خب شما یه کاری بکنین ..!
نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود
والا شخص من فطریه روز عید فطر هم نمیدم دست مسولین !! به شخصه مستقیم میدم دست شخص ابرودار نیازمند طوری که به اون فرد برنمیخوره ...
الان برای چی باید اعتماد کنیم و فقط پول بدیم !!...چرا میگن کالا نه فقط پول ....ا !! ا
طمینان میدادنند همه با دست خیر کمک میکردن هر چند هم خیلی کمک مادی کردن در جریانش هستم
ولی الان مردم نیاز مبرم به کالای غیر مادی دارن که اونم هلال احمر که تحت زیر دولت اداره میشه قدغن کرده ؟ واقعا چرا ؟
به من گفتن ( تلفنی ) مردم کفش و دمپایی ندارن بپوشن بعدش ما پول بدیم به حساب هلال احمر ...
خب چرا اینطوری یک لقمه رو دور سرمون میچرخونیم مستقیم کفش و دمپایی میفرستیم ؟
جناب شهادت چرا ؟
اقای مهندس کاوه الان اگه این وسط گود تنها بودن که این سایت به نتیجه فعلی نمیرسید مطمن باشید تنها نبودن و نیستن !!...
و بدانید که یک انسان با همه تفکرات کنار بیات با سیاست خودش و این نخبگی واقعی هست ....
تنهاترین سردار ....والا زیاد مناسب سایت و مدیریت کل سایت نیست ؟
چون ایشون تنها نیستن ( یک امار بگیرید) اگر اطرافیانشون رو مناسب نمیدیدن حتمن و حتمن عذرشون رو میخواستن !!
حرفتون جناب در مورد سایت خیلی نامناسب هست اول اینکه نگاه به عنوان تاپیک بفرمایید و بعدا متن خودتون رو پست بفرمایید ...
شما انتظار دارید در یک فروم اجتماعی فقط و فقط افراد با یک تفکر خاص حضور داشته باشن شما اشتباه میکنید
اتفاقا موفقیت یک فروم اجتماعی و کل اجتماع اینه که افراد با تفکرات مختلف در کنار حضور یابند
و همین تفکرات مختلف باعث ارتقای هم سایت های اجتماعی میشه و هم اجتماع ....
مطمن باشید جناب کاوه دقیقا نظرشون در مورد تاسیس سایت همین بوده داشتن همه افراد در کنار ولو هزارن عقیده ...
بازم تایید میکنم این سایت مختص تفکر گروه خاص نیست @( خوشحال میشم تو ذهنتون این مورد داشته باشید...
باتشکر
باستان شناس
دوستان عزیز از بحثهای بیهوده پرهیز کنید اگر قرار بر کمک هست مدیر کل سایت حسابی رو اعلام کنند تا دوستان کمکهای خودشون رو واریز کنند به حساب .این حرفها در این زمان ذره ای ارزش نداره بهتره یک قدم خوبی توی این زمانی که هموطنان عزیزمون نیاز دارند برداریم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)