دوست آشنا
گروه پژوهشي ايدز و هپاتيت جهاددانشگاهي واحد مشهد، كارائي برخي از مواد ضد عفوني كننده رايج در ايران عليه ويروس هپاتيت B به صورت In vitro را بررسي کرد.
...
طرح مذکور با مسووليت دكتر كيارش قزويني دكتراي تخصصي ميكروبيولوژي و همكاري دكتر سيدعلي اكبر شمسيان و دكتر فاطمه مظهري به بررسي و مقايسه اثر ضد ويروسي مواد ضدعفوني كننده رايج در كشور بر روي ويروس هپاتيت B ميپردازد.
در اين طرح براي تعيين ماده ضدعفوني كننده مناسب و مدت تماس مناسب براي حذف ويروس هپاتيت B از كشت سلولي HepG2 كه مناسب ترين روش جهت انجام اين نوع مطالعات به صورت In vitro مي باشد، استفاده شد و پلاسماي مثبت از نظر هپاتيت B، پس از مواجهه با غلضتهاي متفاوت موادضد عفوني كننده طي زمانهاي مواجهه مختلف با سلول ميزبان مجاور شد و تيتر ويروس پس از سه روز با تيتر آن در ابتداي كشت مقايسه شد.
افزايش تيتر بيانگر زنده بودن و بنابراين عدم كارايي ماده ضدعفوني كننده بود.
با توجه به ارزيابيهاي انجام شده طي مراحل آزمايش شده، گلوتارآلدييد و هيپوكلريت سديم با غلظتهاي 50/1 و 100/1 و در مدت زمانهاي 5 دقيقه و 15 دقيقه تأثير ضد ويروسي آشكاري را از خود نشان داد.
به گزارش ایسنا، در اين مطالعه هيچ كدام از مواد ضدعفوني كننده دكونكس، ميكروتن و بيگ اسپري (Big Spray) تاثير ضدعفوني كنندگي مناسبي نداشتند؛ اما با توجه به نتايج به دست آمده هيپوكلريت سديم و گلوتارآلدييد به عنوان ماده ضد عفوني كننده مناسب براي از بين بردن ويروس هپاتيت B بر روي سطوح توصيه مي شود؛اما مواد ديگر نياز به ارزيابيهاي بيشتري دارند.
www.colony.ir
![]()
درطوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
می رسد روزی که بی من روزها را سر کنی
می رسد روزی که مرگ عشق را باور کنی
می رسد روزی که تنها در کنار عکس من
نامه های کهنه ام را مو به مو از بر کنی
دوست آشنا
لازم بذکر است که متاسفانه در بیمارستان ها امروزه بیشتر از دکونکی برای ضدعفونی کردن ابزار و وساییل استفاده میشه که طبق تحقیقات انجام شده در بالا این ماده اثر ضدعفوکننده روی ویروس هپاتیت b نداره
درطوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
می رسد روزی که بی من روزها را سر کنی
می رسد روزی که مرگ عشق را باور کنی
می رسد روزی که تنها در کنار عکس من
نامه های کهنه ام را مو به مو از بر کنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)