روابط عمومی کل سایت
دوست عزیز خیرمقدم خدمت شما عرض می کنیم .
در رابطه با اختراعات و نوآوری و ربات سازی با مدیران زیر می توانید ارتباط برقرار کنید و سوالات و اهداف و ایده ها و هر گونه کمک از انها بخواهید آنها در اسرع وقت بهتون پاسخ خواهند گفت .
* Robo milad *
Bad Sector
hossien
مخفی
حسین مت
با سلام و عرض خیر مقدم به حضور سبزتان در این انجمن
از شما کاربر عزیز تقاضا داریم لطفا و حتما جهت آشنایی با فضای این انجمن مطالب لینک های زیر رو مطالعه فرمایید
و چنانچه سوال یا درخواستی دارید قبول زحمت فرموده و از طریق پیام خصوصی با روابط عمومیدر میان بگذارید
مهران هستم از لاهیجان تازه کنکور دادم اگه خدا بخواد میرم رشته ی مکانیک
ویرایش توسط straxico : 5th July 2012 در ساعت 06:15 PM
کـــــــاربر فــــعال
وحید هستم خودمو هنوز دانشجو میدونم دارم آماده میشم برای دکترا به دعای خیر دوستان همه کنکوریها قبول شن الهی آمین
کاربر جدید
سلام محمد هستم 27 ساله و ساکن شیراز، دارای مدرک تحصیلی باستان شناسی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز![]()
سلام اقایون و خانوم ها.اونطوری که من دیدم همه دانشجو هستید.خوب غضو افتخاریتونم اگه صلاح بدونید من میشم.در ضمینه درس و ادامه تحصیل و .... مخصوصآ برا دانشجویان عزیز شیمی می تونم کمکتون کنم.امیدوارم در پناه خدا موفق باشید
درود به همگی!
نگار هستم.اول دبیرستان در مدرسه ی سمپاد یا تیزهوشان رشت درس میخونم.
ریاضی رو خیلی دوست دارم.انشاا... سال بعد میرم رشته ی ریاضی.
و خیلی خوشحالم که اینجا عضو شدم امیدوارم بتونم از مطالب اینجا به درستی استفاده کنم و آگاهی خودمو بالا ببرم.
کاربر جدید
سلام صادق هستم
سلام به همگی.طناز هستم.15 سالمه و میرم کلاس اول دبیرستان.ان شاالله میخوام در آینده رشته ریاضی برم.خوش حال شدم از آشناییتون![]()
قدیماگنجشک رنگ میکردن جای قناری میفروختن,حالا هوس و رنگ میکنن جای عشق میفروشن..!
چقد اینجا خیلی کاربر دار ه
من ماری ام 16 سالمه
سال اول هنرسان رو تموم کردم
نقاشی میخونم
ایول خدایا کار ت درسته!!!
سلام منم رویام ترم آخر شهرسازی .خوشحالم که در جمع شما عزیزانم.برا همه دوستان آرزوی موفقیت دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)