-انار تصفیه کننده خون و تقويت كننده قلب و كليه است. -انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود. - انار در رفع اوره و كلسترول ، دفع سموم و تعادل مايعات بدن به خصوص خون نقش مهمي را ايفا مي كند. -مصرف انار شيرين، ايجاد شادي نموده و رنگ رخسار را باز مي كند. - مصرف انار شيرين باعث تقویت کبد می شود و در معالجه يرقان( زردي)موثر است. - انار ترش و شيرين( ملس) باعث كاهش فشار خون مي شود. - مصرف انار در معالجه راشي تيسم، كم خوني و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نيرو مي بخشد. -جوشانده پوست انار براي گلو درد و زخم گلو ورفع بواسير مفيد مي باشد. -جوشانده گل انار براي از بين بردن زخم هاي دهان و اسهال مزمن و تکیب این جوشانده با كنجد براي بهبود سوختگي مفيد مي باشد. - -جوشانده ريشه انار براي دندان درد و تنظيم عادت ماهيانه در زنان مفيد مي باشد. - جوشانده پوست درخت انار اثر ضد كرم دارد. نکته: -انار براي افرادی كه دچار يبوست هستند، مضر است. -انار ميوه اي سرد است، بنابراين افرادی كه سرد مزاج هستند پس از خوردن انار باید مقداري آب جوش با نبات بخورند. -انار براي كساني كه نفخ معده دارند، مضر است. - زياده روي در مصرف انار ترش باعث زخم معده مي شود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)