سلام عزيزم...
علم مكانيك سرعت پيشرفتش خيلي كند هست...
شايد 10 سال ديگه هم ايده شما در دنيا اختراع نشه...
ايده و مالكيت پله برقي 100% مربوط به mamadshumakher هست...
سلام عزيزم...
علم مكانيك سرعت پيشرفتش خيلي كند هست...
شايد 10 سال ديگه هم ايده شما در دنيا اختراع نشه...
ايده و مالكيت پله برقي 100% مربوط به mamadshumakher هست...
ویرایش توسط حسین متقی : 7th June 2012 در ساعت 07:49 PM
حسین اقا درباره ی ترمزی که گفتی یکم بیشتر توضیح میدی؟ داداش sasa فکر کنم عکس اون اسانسوری که حسین اقا گذاشت خیلی به دردم بخوره.کل ارزش اون پله به قدرت ترمزگیریشه که در ازای وزن بیشتر سرعتش ثابت بمونه وگرنه بقیه کار که حله.بله ممكنه در ( تعادل + يك ) در يك نفر مسافر روي پله به علت محدوديت در ساخت برقرار نشه...
و مجبور باشيم يه نيروي مختصري براي شرايط كم بار هزينه كنيم...
و ميشه اين نيرو رو از ترمز شما در پيك بار براي اون شرايط كم بار ذخيره كرد...
به این عکس نگاه کنید:دور اون قطعه ای که خط کشیدم رو که میدونید چیه؟یه دمپر هوایی برای میرایی نوسانات در یه سیستم اندازه گیری قدیمی.اما اکثرا به عنوان گشتاور مستهلک کننده استفاده میشه نه ترمزی.به نظر شما با کار روی همچین اساسی میشه روی پله پیاده کرد؟
.
.
.
.
.
و یه چیز جدید که واسم سوال شد.اول یکی به من بگه که تکنولوژی برق بیسیم به کجا رسید؟پیشرفت کرد؟محدودیت فاصله رو تونستن کم کنن؟
منظورم اینه که کاش بشه هر ماشین برقی یه انتن داشته باشه و .....
ویرایش توسط mamadshumakher : 7th June 2012 در ساعت 10:54 PM
اولا 1 سوال کوچیک دارم-الان مگه پله برقیهای رو به پایین انرژی زیادی مصرف میکنن ؟
اگه مصرف بالا داشته باشند که با سرعت بالایی به سمت پایین حرکت میکنه پله برقی !!!
البته بازم کلا بدون موتور یا با موتور برای مواقع کم بار خیلی کم مصرف تر باید باشه!!
ولی دیگه نمیشه از این پله برقی برای حرکت رو به بالا هم استفاده کرد زمان اضطرار
یه اشتباهی که اینجا داشتم این بود که گفتم به عنوان گشتاور ترمزی استفاده نمیشه تازه متوجه اشتباهم شدم .بلکه این روش همون گشتاور ترمزی هست.منظورم این بود که به عنوان گشتاور مقاوم استفاده نمیشه.ه این عکس نگاه کنید:دور اون قطعه ای که خط کشیدم رو که میدونید چیه؟یه دمپر هوایی برای میرایی نوسانات در یه سیستم اندازه گیری قدیمی.اما اکثرا به عنوان گشتاور مستهلک کننده استفاده میشه نه ترمزی
کسی روی این قضیه نظری نداره؟
سلام...
برق بي سيم؟!!!
به عنوان انتقال فقط ميشه ازش استفاده كرد نه توليد...
بردش هم محدود هست...
در مورد پله فكر ميكنم هم بشه پله ي رو به پايين رو بدون انرژي راه اندازي كرد با استفاده از نيروي وزن مسافرا...
هم بشه توليد انرژي كرد به صورت محدود در زمان پر بار...
سيستم پيچيده اي هم نميخواد و با گيربكس متغير و يه دينام متغير بايد انجام بشه...
همونطور كه يه اتومبيل رو كه توي دنده ميشه هول داد...
من بعد اينكه چندبار روبات شهرداري رو طراحي كردم و از نظر كارشناسان به علت پيچيدگي رد شد تجربه جديدي به دست آوردم...
اون هم ساده سازي هست...
هرچي ساده تر طراحي كنيد ساده تر ميسازيد و كم هزينه تر و اثباتش هم راحت تره...
مهم عملكرد خوب سيستم شماست در قبال هزينه، نه مكانيزم...
ساده سازی خودش اختراعه
و مهمترین قسمت کاره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)