یار همراه
بالاخره پس از مدتها شرکت پپسی توانست طرح تبلیغاتی خود برای تاباندن لوگوی پپسی بر روی کره ماه که با مخالفت سازمان محیط زیست ملل متحد یو.اِن.ئی.پی مواجه بود را به مرحله ی اجرا برساند.بالاخره پس از مدتها شرکت پپسی توانست طرح تبلیغاتی خود برای تاباندن لوگوی پپسی بر روی کره ماه که با مخالفت سازمان محیط زیست ملل متحد یو.اِن.ئی.پی مواجه بود را به مرحله ی اجرا برساند.به گزارش نیو اند نیوز بر اساس این برنامه اولین پروژه ی آزمایشی تابش نور بر سطح کره ی ماه در تاریخ 5 ژوئن 2012 (16 خرداد 91) در منطقه خاورمیانه که شرایط مناسب تری را برای انجام این کار دارا میباشد انجام خواهد شد.زمان دقیق این پدیده غیرطبیعی و جالب شامگاه شانزدهم خرداد 91 به وقت ایران در ساعت 23:30 دقیقه است که در سرتاسر ایران نیز به صورت کامل قابل رویت خواهد بود بطوریکه مدت تابش احتمالا تنها حدود 15 دقیقه به طول خواهد انجامید. در صورت موفقیت کامل پروژه، این طرح تبلیغاتی به صورت رسمی در نقاط دیگر جهان توسط شرکت پپسی و احتمالا دیگر غول های عرصه ی تجارت جهانی اجرا خواهد شد.
برای داشتن چیزی که تا به حال نداشته اید
باید کسی باشید که تا به حال نبوده اید
کاربر جدید
چرا به محيط زيست آسيب ميزنه؟![]()
به انگشت خود نخي ببنديم كه فراموش نكنيم انسانيم
دوست آشنا
یه ملتی رو پشت بوم سرکار بودن
آخرش هم هیچی![]()
همیشه رفتن رسیدن نیست.ولی برای رسیدن باید رفت در بن بست هم راه آسمان باز است پس پرواز را بیاموزیم
![]()
دوست آشنا
الان که این پست رو زدم 337 کاربر دارن این از این مطلب بازدید میکنن.
همه سرکار![]()
همیشه رفتن رسیدن نیست.ولی برای رسیدن باید رفت در بن بست هم راه آسمان باز است پس پرواز را بیاموزیم
![]()
دوست آشنا
پايمون كردين؟؟؟كور شدم انقد نگاه ماه كردم خو....اه
سلامتي اوني كه انقدر يادشيم كه اگه ياد خدا بوديم نصف بهشت مالمون بود...
کاربر جدید
موافقم مثل این....یک ربع الافمون کرد.تازه بماند که چقدر ناسزا شنیدم بخاطر همراه کردن خانوادم با خودم در این الافی دسته جمعی.![]()
دوست آشنا
اخ اخ من چقدر خندیدم که همه رو سر کار گذاشت من که نرفتم نگاه کنم
گفتم سر کاریه
وقتی این مطلب رو دیدم با خودم گفتم که سرم کلاه رفت ولی بعد اینکه دیدم امین جان هم به این نکته ی سر کاری بودن اشاره کرده کلی خندیدم![]()
ارام تر سکوت کن : ... !
صدای بی تفاوتی هایت ازارم می دهدکلاس های برنامه نویسی ( اموزش )
کلاس های برنامه نویسی سایت ( اطلاعیه )
ساعت 12:58و هنوز هیچ خبری نیست ..............
و چشمها همه به انتظار .................................
آیا نشان پپسی روی ماه خواهد افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
![]()
کاربر جدید
یعنی کسی روی ماه لوگوی پبسی رو ندیده؟
شامگاه شانزدهم یعنی امشب یا دیشب ؟
ویرایش توسط bidmeshk : 6th June 2012 در ساعت 01:36 AM
خدا يا قلبم را آسماني كن تا همه از آبيش لذت ببرند
یار همیشگی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)