با با جون، بابای خوب من، ای تکیه گاه استوار من... در برابر بزرگی و مهربانیت حرفی ندارم و حرفی پیدا نکردم بگم .. فقط بی آلایش می گم که خیلی دوستت دارم و از خداوند مهربان می خواهم که همواره سالم و تندرست باشی و سایه ات بر سر ما باشه ... آمین![]()
یار همراه
با با جون، بابای خوب من، ای تکیه گاه استوار من... در برابر بزرگی و مهربانیت حرفی ندارم و حرفی پیدا نکردم بگم .. فقط بی آلایش می گم که خیلی دوستت دارم و از خداوند مهربان می خواهم که همواره سالم و تندرست باشی و سایه ات بر سر ما باشه ... آمین![]()
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
دوست آشنا
ولادت حضرت علی (ع) را به همه دوستان به خصوص آقایون محترم و پدران گرامی تبریک عرض میکنم...
دوست آشنا
پدری به شوخی دست بر روی شانه پسرش گذاشت و گفت تو قوی تری یا من
پسر گفت من
پدر ناراحت شد و دوباره پرسید
و پسر باز گفت من قوی تر هستم
پدر که ناراحت شده بود روی برگرداند و رفت
پسر صدایش زد و گفت تو قوی تری
پدر پرسیـــد چرا
پسر گفت آنگاه که گفتم من قوی تر هستم دست تو روی شانه ام بود
.
.
.
تبریــــــــک
"آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"
زمین!این جسارتت را نمیتوانم ببخشم....چطور جرئت میکنی در زیر پاهای خسته و زحمتکش پدرم قرار گیری در حالی که سالهاست چشم هایم باهم کلنجار میروند که کدامینشان ارزش لمس قدم های پدرم را دارند.......
روز پدر را به تمام پدرهای مهربون و بی ادعا تبریک میگم
منم این روز خجسته رو به همه بخصوص آقایان سایت تبریک عرض میکنم.
دنیا
پا به ماه ِلبخند توست
بخند
بگذار زندگی بدنیا بیاید...
پدر جان ، باش و با بودنت باعث بودن من باش . روزت مبارک . از صمیم قلب دوستت دارم . .
کاربر جدید
استعداد برتر سایت
جنسيتت مهم نيست...
مرد كه باشي جهان مال همه است...
روزت مبارك پــــدر...![]()
دوست آشنا
دوستانی لطف کردن این روز رو تبریک گفتن سریع جورابارو بدن
زود باشید
بی جوراب فتیره
سریع جورابارو رد کنید بیاد ببینیم چقدر کاسبیم
تبریک بی جوراب که فاییده نداره
یاللللللللللللا
کاربر حرفه ای
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)