خوب مشکل این جاست که همش به نفع خانمها هست . حالا میگم چرا :
1- وقتی 9 سالمون بود ساعت 9 شب مجبور بودیم کار نکبت بار اشغال بیرون بردن رو انجام بدیم
2- نون خریدن که میشه همش مردها هستند
3- هر جا میریم زنان مقدمندولی نیل ارمسترانگ عکسش رو عمل کرد
4- وقتی تو مهمونی میشه ، پسر می خنده مامانش میگه نیشت رو ببند ولی دختر خانم که می خنده ، مامانی بهش میگه الهی قربونت برم
5- تا یه چیز کوچلو اتفاق می افته مامامی به دخترها می گه نازی نازی ولی به پسر میگه پیشته !
6- پسر که بزرگ میشه مامانش بهش میگه خودت برو لباسات رو بشور خرس گنده ، ولی به دختر خانمها که میرسه میگه عزیزم چرا دستهای نازت رو خسته می کنی ؛ من خودم باست تمیزشون می کنم
7- تو اتاق که نشستیم تا پسر می خواد بخنده ، رعد چشای مادر خنده طفلکی رو کوفت می کنهولی به دختر خانم که می رسه الهی قربونت شم ، الهی قربونت شم
8- و در اخر سر وقتی دختر پسر با هم بزرگ میشن با هم ازدواج می کنند ؛ مگه خانم می ذاره اخر ماهی 2 قرون پول تو جیب شوهرش باشهشوهر بدبخت تا خونه نیومده ، برو نون بگیر / شیر/ تاید / برنج / روغن و.... بگیر . حالا مثلا اون بدبخت چه قدر حقوق گرفته که بخواد 4 برابر بودجه ناسا فقط خرج خونه بده ، هااااااااااااا
9- و در اخر سر ؛ از این جمله خانمها دیوانه میشم : پاشیم بریم خونه مامانم اینابابا بذار یه پنجشنبه رو استراحت کنیم جان خانم . 7 روز کار می کنیم ، یه روز هم که .......
راستی مهدی جان زود بیا سوار هواپیما شو ؛ این دفعه رو باید بریم امریکا
علاقه مندی ها (Bookmarks)