دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: مرتد برای چه !؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
    ارسال تشکر
    1,675
    دریافت تشکر: 6,529
    قدرت امتیاز دهی
    24599
    Array
    "مهدی"'s: جدید17

پیش فرض پاسخ : مرتد برای چه !؟

نقل قول نوشته اصلی توسط سمانه بیات نمایش پست ها
    خوبه.به نظر من هم نباید در مقابل توهین به مقدسات حال هر دینی که باشه کوتاه اومد.(گفتم هر دینی ولی واقعا ما هم این کارو می کنیم وقتی در کلاس عمومی تو دانشگاه استاد خیلی راحت بدون توجه به اینک ایا تمامی دانشجویان کلاس شیعه هستن یا سنی شروع به توهین و تمسخر رجال سنی میکنه با خودم فکر می کنم اگه به رجال دین منم توهین می شد چجوری می تونستم ساکت بشینم با توجه به اینکه شخص مسخره کننده استاد منه)باز بر می گردم به حرف اولم که پس چرا باید دین در ایران اجباری باشه؟؟؟؟؟ایا این یکی از دلایلی نیست که خیلی ها از دین اسلام دارن فاصله می گیرن(ذات انسان با اجبار مخالفه و چیزی که زور باشه رو انجام نمیده)و همچنین متذکر میشم نظر من در مورد افرادی که به تبلیغ سو در مورد اسلام می پردازن و یا حتی به امامان و ...توهین میکنن نیست در مورد ادمای عادی باعقل وشعور های معمولیه.
    با برخی از حرفهای شما موافقم ، در حال حاضر حفظ وحدت بین شیعه و سنی مهم ترین امر حیاتی برای کشور ما است......

با اینکه مسلمانان سنی اعتقادات غلطی دارند ولی خود ما شیعه ها هم اعتقاد غلط کمی که توسط برخی آقایون بهائی بهمون تلقین شده کم نداریم......

با این حال از نظرم بهتره سوالهاتون رو توی استفتاء به طور اینترنتی از آقای مکارم بپرسید تا در ایمیلتان جوابش رو که خود ایشون مستقیما میگن رو دریافت کنین. میترسم وارد بحث شم چون ممکنه اطلاعاتم کافی نباشه

و بدتر بحث پیچیده تر بشه

موفق باشید
    تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای

2. 5 کاربر از پست مفید "مهدی" سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع