تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
مرسی،راستش من اگه پسر می شدم حتما میرفتم تو ارتش،شایدم خلبان میشدم،پرواز فوق العادست مخصوصا با این جور هواپیماها...
ممنون.اينا چه فرقي داشتن با هم؟؟!!!
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
منظورم اف-14 (تامکت آ) با خود اف 14 فرق داره؟
اصولا هواپیماهای جنگنده مدل های گوناگونی دارند که در هر مدل بهسازی هایی صورت گرفته است.
اف-14 سه مدل دارد که شامل A و B و D است که مدلی که در کشور عزیزمان وجود دارد از نوع آ است و دو مدل دیگر فقط در آمریکا وجود دارند، مدل a و d مخصوص رهگیری هستند، ولی مدل b توانایی درگیری با اهداف زمینی را نیز داراست.
موفق باشید
که البته این رهگیر توانمند در امریکا به سال 2006 بازنشسته شده و جای خود را به جنگنده تهاجمی F/A-18 Super Hornet داده است . بسی جای تعجب است که بمب افکن زشت و تاریخ مصرف گذشته ای همچون B-52H باید تا سال 2040 خدمت کنه ولی سوپر تامکت در موزه ها باشه . به هر حال رشوه های بویینگ کار خودش رو کرده و سوپرهورنت در ناوها نشست و برخاست می کنند .
خیلی دوست داشتم خلبان میشدم با این عکسا من بردی به ارزوهای قدیمم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)