و اما نظر خودم:
در مورد وجود موجودات فرا زمینی که کاملا اثبات شده است و حیات فرازمینی کاملا یه چیز طبیعیه ولی در مورد حیات فرازمینی هوشمند یه کم فرق میکنه, با این وجود باز دلایل محکم زیادی برای اثباتش وجود داره و اگه کمی بی طرف باشیم و عقاید ارسطویی رو کنار بزاریم میبینیم که اونا وجود دارند
در مورد مشاهده اونا به نظرم چیزایی که مردم عادی دیدن همه توهم بوده و موجودات هوشمند فرازمینی یا خودشون رو نشون نمیدن یا به جنگنده های نظامی نشون میدن!
چون اونا دلیلی نداره که بخوان خودشون رو به مردم عادی نشون بدن (که چی بشه؟!)
نکته ای که معمولا مورد توجه قرار نمی گیره اینه که اونا مطمئنا میتونن خودشون رو از دید ما پنهان کنند (نامرئی کنن)
ولی ممکنه خواهان ارتباط با ما باشن (به صورت صلح آمیز) و برای اینکه ما نترسیم (یا هر چیز دیگه ای) بخوان که خودشون رو بعضی جاها نشون بدن تا در موردشون تحقیق بشه و انسان ها بتونن بیشتر در موردشون اطلاعات جمع آوری کنن و به نوعی آمادگی کسب کنن
در مجموع من هنوز دلیلی برای اینکه اونا تمایلی برای ارتباط داشته باشن رو پیدا نکردم و نظر شخصی ام اینه که تمام این موارد گزارش شده همه عاملش هر چیزی که بوده موجودات هوشمند فرازمینی نبوده
و به نظر من اولین ارتباط ما با اون ها از طریق رادیو تلسکوپها خواهد بود
و اونم به صورتی که بدونیم وجود دارند و نه اینکه بشینیم باهاشون قهوه بخوریم!
ولی در دراز مدت این ارتباط قوی تر میشه و روزی میرسه که با بعضی از تمدن های دور(که دیگه دور نیستند!) ارتباط برقرار می کنیم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)