مدیر کـــــــل ســــایت
این کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی رو خوندم ... چون ترجمه است خیلی خوب نیست.به نظر بندهنیز همون کتاب زنان ونوسی و مردان مریخی بهترین منبع برای رفع و رجوع کردن اینگونه مسائل هست و از آقا مصطفی هم بابت راهنمایی تشکر میکنم
نکات خوب و آموزنده ای داره ولی خب ترجمه درست نباشه آدم از خوندن کتاب لذت کافی رو نمی بره ..!
نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود
دوست آشنا
مدیر کـــــــل ســــایت
تو این زمینه کار خانم ها زیاد سخت نیست.
نیازی نیست که حتما به طرف مقابل بفهمونید که دوستش دارید ...
اگر طرف مقابل طالب باشه حتما اقدام می کنه ..!
البته مردا سیستم پیچیده ای ندارن معمولا سعی نمی کنن خیلی مخفی کاری کنن بخصوص اگه بی تجربه باشن .!
به نظرم اخلاق خانم ها خیلی پیچیده تره ...![]()
کاربر فعال سایت
مدیر کـــــــل ســــایت
درسته موضوع نسبیه ولی عمومیت بیشتری نسبت به خانم ها داره.
بطوری که پسرها رو میشه به چند تیپ با شخصیت های مخصوص تیپ خودشون تقسیم بندی کرد.
پسرهای خیلی مذهبی ( لباس ساده )
پسرهای مذهبی معمولی ( لباس ساده )
پسرهای نیمه مذهبی و ساده پوش
پسرهای تیپ اسپورت
پسرهای کاملا فشن
ولی چیزی که مشخصه شما نمی تونین بگید که مثلا پسری با تیپ فشن واقعا آدم ساده ایه .!
اما دخترها رو نمیشه نسبت به تیپشون دسته بندی کرد ، خانم هایی داریم فشن ولی ساده و خانم هایی داریم ساده ولی 7 خط روزگار.!
و همین خانم ها رو از نظر شخصیتی پیچیده می کنه.!
بطور کلی آقایون رو میشه از تیپشون در حد زیادی روحیات اخلاقیشونم شناخت و فکر میکنم دلیل این موضوع آزادی بیشتریه که آقایون در پوشش نسبت به خانم ها دارن.
کاربر اخراج شده
تیپ اصلا به شخصیت ربط نداره
این حرف برای قبل از انتخاب نوع تیپ و لباس صادق هست
ولی بعد از انتخاب نوع پوشش شخصیت افراد تغییر میکند
مثلا فردی که شخصیتی مذهبی داره،اگه لباس فشن بپوشه دوستااش عوض میشن و شخصیتش تغییر میکنه
میشه گفت که تیپ و شخصیت روی همدیگه تاثیر میزارن و تشکیل یک چرخه را میدن
کاربر فعال سایت
مدیر کـــــــل ســــایت
تیپ و عقاید همیشه در راستای هم و هم جهت با هم هستن.
این موضوع در آقایون بیشتر صادق هست.
مطمئن باشید یه فرد اسپورت پوش در حد یه مرد اسپورت پوش مذهبی هست نه در حد کسی که مثلا هر جمعه میره زیارت ندبه.!
برای همینه که تیپ رو در انتخاب خانم ها ملاک قرار دادم که انتظار این رو نداشته باشن یه مرد با تیپ فشن یا اسپورت فرد خیلی مذهبی ای از آب در بیاد.
و همه جا در صحبت هامم گفتم ، تیپی داشته باشید که انتظار دارید همسرتون هم در حد همون تیپ باشه.!
یار همراه
اگه کسی موقعیت شغلی مناسبی نداشته باشه و هنوز دانشجو باشه و از طرف بخواد تا پایان درسش صبر کنه اما این مدت رابطه حفظ بشه اون دختر چکار باید بکنه؟
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
یار همراه
اگه کسی موقعیت شغلی مناسبی نداشته باشه و هنوز دانشجو باشه و از طرف بخواد تا پایان درسش صبر کنه اما این مدت رابطه حفظ بشه اون دختر چکار باید بکنه؟
ذهنتونو منحرف نکنید هااین شرایط واسه من پیش نیومده برای یکی از دوستام پیش اومده!!
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)