یا رب با تو سخن می گویم:گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به روشرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو
(پروردگارا! مرا و والدین مرا و مومنان را روزی که حساب برپا شود، ببخشا) 41سوره ی ابراهیم
سلام من عشق زیادی به نقاشی دارم یکی کمکم میکنه بگه از کجا شروع کنم
یا رب با تو سخن می گویم:گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به روشرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو
(پروردگارا! مرا و والدین مرا و مومنان را روزی که حساب برپا شود، ببخشا) 41سوره ی ابراهیم
سلام ممنون استعدادش دارم میخوام به حدی برسم که روی بوم نقاشی کنم خیلی دوست دارم![]()
kheyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyli bahali![]()
سلام
در تمامی رشته های هنری، پایه باید کار بشه. پایه هم از طراحیه . یعنی شما با مداد و یا زغال بر روی کاغذ طرح بزنین از موضوعات مختلفی چون طبیعت ، اشیا بی جان و از هر چی می بینید طرح بزنید تا چشمتون هم با احجام اشنا بشه و هم دستتون با حرکتهای چرخشی و شکسته .
باید زمان ثابتی برای تمرینتون تعریف کنین تا مدام تکرار کنین. کمی سهل انگاری بشه و یا توقفی بین تمرینتون باشه باید از اول شروع کنین.
بعد از گرم شدن دست تفننی هم شده رنگ روغن بگیرین نقاشی کنین از روی مدل یا تصویر ... تا چشمتون با ترکیب رنگها اشنا بشه .... این مراحل رو رفتید سوالات زیادی براتون پیش می یاد که راه حل قدمهای بعدیه ...
فعلا
من بلد نیستم نقاشی بکشم توتمام دوران تحصیلیم دختر خالم نقاشیاموواسم میکشید اخه همکلاسی بودیم
تو را به جای همه ی کسانی که نشناختم دوست می دارم تو را به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست می دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)