کاربر جدید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الرعد : 15 وَ لِلَّهِ يَسْجُدُ مَنْ فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ طَوْعاً وَ كَرْهاً وَ ظِلالُهُمْ بِالْغُدُوِّ وَ الْآصالِ
النحل : 49 وَ لِلَّهِ يَسْجُدُ ما فِي السَّماواتِ وَ ما فِي الْأَرْضِ مِنْ دابَّةٍ وَ الْمَلائِكَةُ وَ هُمْ لا يَسْتَكْبِرُونَ
الإسراء : 44 تُسَبِّحُ لَهُ السَّماواتُ السَّبْعُ وَ الْأَرْضُ وَ مَنْ فيهِنَّ وَ إِنْ مِنْ شَيْءٍ إِلاَّ يُسَبِّحُ بِحَمْدِهِ وَ لكِنْ لا تَفْقَهُونَ تَسْبيحَهُمْ إِنَّهُ كانَ حَليماً غَفُوراً
التماس دعا
خدایا مگذار ما از ثقل اکبرت غافل شویم
کارشناس مدیریت
Good Thought, Goods Words, Good Deeds
اندیشه نیک، گفتار نیک، کردار نیک
یار همراه
نماز میخواندم بنا بر تکلیف
میخواندم از ترس هایی که معلم مرا از هیمه های سوزان به نماز وامیداشت
می خواندم از از دعای مادر که می ترسید به خاطر نماز نخواندنم بازجویی اش نکنند .
می خواندم تا مادر بزرگو عمه جان مرا عقبت به خیر بپندارند .
می خواندم ، بزرگتر شده بودم تا با حوریان بازی کنم در حیاط بهشت .
می خواندم تا کاخ هایی از طلا برایم بسازنند .
خواندم - نخواندم - خواندم - نخواندم ((((((( وای بر کسانی که سبک می شمارند نماز را ) خواندم و باز از ترس
می خواندم تا مغضوب نشود خدا . خواندم تا بد نیاورم .
می خواندم بیشتر خواندم تا اوضاع کمی بهتر شود .
می خواندم و می ترسیدم ............................. عادت ترس روزمرگی !
در خلوت در جایی که که کارم گیر بود ، همه بودند هیچ کس نبود ، کمکم کرد بی چشم داشت بی دعا و نماز اضافه .
فکر کردم دوستم دارم بی هیچ شرطی و هیچ نیازی
این منم که به دو نیاز دارم
این منم که می توانم لحظاتی چند دل ببرم از دنیا و مردمانش
همین جاست از رگ گردن نزدیک تر
نه برای من مسلمان شیعه او برای همه هست
نماز برای هر دین وآیین هست برای هرکس به شیوه ایی تا دل و جان ارام گیرد .
http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
وبلاگ خودشکوفایی
کاربر جدید
دوست جدید
همه حرفهای خوب رو دوستان فرمودند ... فقط این رو می تونم بگم اگه یک روز نماز نخونم کارم تمومه وخواسته بزرگم از خدا اینه که یه روزی برسه وقتی به نماز می ایستم ذهنم از تعلقات دنیوی پاک بشه و با خلوص تمام در برابر خدا باستم......
دوست آشنا
سلام
من فکر میکنم آدما با نماز خوندن یک انرژی عجیب و زیادی رو به دست می یارن وقتی نماز می خونی ذهنت آروم میشه یک احساس سبکی به خصوصی می کنی احساس خوشبختی به خاطر داشتن چنین خدایی احساس می کنی خدا داره نگات میکنه و خوشحاله وبیشتر دوست داره . ذهنت باز میشه و میتونی بهتر فکر کنی .
کارشناس مدیریت
Good Thought, Goods Words, Good Deeds
اندیشه نیک، گفتار نیک، کردار نیک
نماز خوندن فقط براي عبادت نيست!من تفکرم اينه مسيحيان عزيز معمولا پيش روحانيونشون ميرن و گناهي که کردن رو بهش ميگن و... اما وقتي ما پس از نماز شايد براي بعضيا برخاسته از اجبار ميشينم و باخدا حرف ميزنيم سبک ميشيم!بالاخره آدمي حرفايي داره که نميتونه به هرکسي بگه از اين طريق دلش آروم ميشه!يکي از دوستام تعريف ميکرد يکي از فاميلاشون خيلي خاطي هست ولي نمازشو ميخونه و همين باعث ميشه خيلي از کارارو نکنه !!
دلم تنگه پرتقالِ من!
ممنونم از حضور و نظرتون
دقیقا نسبت به همین عبارتی که bold کردم آیه قرآن هم هست که می فرماید:
نماز انسان رو از فحشا و منکر (بدی ها) باز می دارد.
ان الصلاه تنهی عن الفحشاء و المنکر (سوره عنکبوت آیه 45)
یعنی هر چقدر که ما به نمازمون اهمیت بدیم همون قدر هم در ترک بدی ها و گناه موفقیم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)