میشه بیشتر توضیح بدی ؟
دوستان من فکر این رو کردم. می تونیم از 10 شروع کنیم یعنی اعداد اول کوچکتر از ده رو داریم و داخل دیتابیس ذخیره می کنیم. بعد اعداد بزرگ تر از 10 رو به اعداد اول کوچکتر از 10 تقسیم می کنیم. اگر بخش پذیر نبود ان عدد اول است و به لیست اعداد اول اضافه می شود. در مرحله بعدی باید به اعداد اولی که توی لیست هست تقسیم بشه. همین جور این لیست بزرگ و بزرگ تر میشه و به اون نتیجه دلخواه می رسیم. یعنی پیدا کردن یه عدد اول در حد میلیون رقم. تازه در رقم های بالا می تونیم از قواعد بخش پذیری استفاده کنیم که خیلی آسونتر هستند. مثلا اگر رقم آخر عدد زوج بود بر 2 بخش پذیر است و لازم نیست که خودمون و کامپیوتر رو برای یک تقسیم میلیاردی خسته کنیم. به طور کلی در هر 1000 عدد متوالی مخصوصا در ارقام بالا حدود سه چهارم اعداد(البته محاسبه دقیق نکردم. سر انگشتیه) رو می شه با قواعد ساده بخش پذیری اوت کرد. ولی مشکل اصلی من این نیست. مشکل اینه که از حافظه کامپیوتر برای محاسبه و نگهداری این اعداد نمی شه استفاده کرد(حداکثر 40 رقم) و باید اون ها رو رشته کرد و محاسبات رو رشته ای انجام داد. می خوام به کمک هم یه کلاس تعریف کنیم که این کارو انجام بده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)