منم روی غذا های ایرانی تعصب خاصی دارم
پیتزا پپرونی و مخصوص دوست دارم
البته صبحانه خاویار خزری که توی اب پرتقالم باشه انرژیه بالایی به ادم میده و باعث کار کرد بهتر مغزم هم میشه
5-6 تا میگوی سوخاری هم(کامل) یه شام سبک رو تشکیل میده
البته یادم نبود برای ناهار یه غیر از پیتزا دونر(نیمه ایرانی) فسنجون و جوجه کباب هم خوبن
البته صبح های جمعه کله پاچه با مغز اضافه خیلی حال میده البته تا قبل از 30 سالگی قابل اجراس
راستی پیتزا ایرانیه
سربازای داریوش توی جنگ خمیر و خرما رو روی سپرای فلزیشون میزاشتن روی اتیش بعد رومی ها یاد گرفتن بعد....... تا توی ایتالیا اولین پیتزا فروشی راه افتاد که نممیدونم ملکه انگلیس ازش خوشش اومد ورداشت برد توی کل دنیا شعبه زد
علاقه مندی ها (Bookmarks)