یار همراه
سنین و منیم اونیکی نفری اموزش ورگ بوجوریاخچی دی نازخاتین سن نه زبان بلد سن؟هه؟من ایتالیایی بیرذره و اسپانیولی بیرذره هه هه هه نازخاتینننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن سنی نقد دی؟هه؟تزجواب ورگینن
کاربر اخراج شده
یار همراه
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
دوست آشنا
سلام
از تاپیک بسیار مفیدتون سپاسگذارم و از شما درخواست میکنم برای مطالب جدیدتون بنده را هم دعوت بفرمایید.
اما میخوام نکته ای را به مطالب شما اضافه کنم امیدوارم مفید واقع شود
در زبان ترکی ک و گ اگر در کلمه به حالت ساکن بیایند به ترتیب ه و ی تلفظ میشوند، اما صورت نوشتاری آنها باید صحیح باشد و نباید آنطور که تلفظ میشوند، نوشته شوند.
مثلا گربه در زبان ترکی میشود: پیشیک، اما چون ک ساکن است، آن را پیشیه تلفظ میکنیم
همینطور: گاو میشود: اینک، اما ما اینَه تلفظ میکنیم
دؤگی (برنج): دویی تلفظ میشود
ایگیرمی(ایییرمی):بیست
اؤزؤگ(اؤزؤی):انگشتر
ایگدَه(اییده):سنجد
عینک(عینه):عینک
اکبر(اهبر):اکبر
درخواست میکنم موقع نوشتن چنین کلماتی، صورت نوشتاری آنها را بنویسید نه صورت تلفظی آنها را.
در ضمن برخی حروف کلمات نیز موقع تلفظ،تلفظ نمیشوند ولی باید نوشته شوند. مانند آلتمیش (آتمیش = 60)
و 80= سِکسان است نه هشتاد، هشتاد فارسی است
دوست آشنا
یار همراه
دوست آشنا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)