نوشته اصلی توسط
shadmehr
نمیتونم...ببخشید میشه یه راهنمایی دیگه بکنید....من سی پلاس خوندم..ولی شی گرایش رو نه...یعنی اصلا شی گرایی نمیدونم چیه....استادمونم..نمیدونم چرا گفته شی گرایی....ازش پرسیدم میگه باید مطالعه خارج از کتاب هم میداشتید...چیکار کنم.....

امیدی هست که بتونم انجامش بدم.......

.....اگه نیست تا بیخیالش بشم......
با سلام به شادمهر عزیز :»
شی گرایی زیاد تفاوتی با برنامه نویسی با تابع ها نداره فقط نکاتی داره که باید از کلاس ها استفاده کنید
به نظر من اگه شما یک روز وقت برای شئی گرایی بزارید می تونید انجامش بدید چون واقعا کاری نداره به نظر من
الان براتون یک مثال میزنم که راحتر بتونید انجامش بدید
به عنوان مثال شما می خواین جمع دو عدد رو بصورت شی گرایی انجامش بدید ؟؟!!!
چیه میخندید 
نه نخندید الان متوجهتون می کنم
هنوز در اموزش سایت به بحث شی گرایی نرسیدیم ولی الان من یکم دربارش صحبت می کنم
منظور از شی گرایی همون استفاده از کلاس ها هست که با استفاده از شی هایی که ما تعریف می کنیم تابع های دارخل کلاس رو استفاده می کنیم
حالا بریم سر مثالی که زدم :»
شما باید اول کلاستون رو تعریف کنید به عنوان مثال من کلاس sum رو تعریف می کنم
کد PHP:
#include <iostream . h >
.
.
.
class sum {
public:
private:
خوب شما در قسمت public متغییر هاتون و همه ی چیزهایی رو تعریف می کنید که در کلاستون عمومی هست
و در قسمت private چیزهایی رو استفاده می کنید که فقط در همون کلاس باید استفاده بشه یعنی اگه از چند کلاس استفاده کنید فقط از اون متغییر بتونید توی همونجا استفاده کنید
شما باید توی کلاس ها از تابع ها دقیقا مثل برنامه نویسی های قبل استفاده کنید و تابع ها رو توی قسمت public معرفی می کنند
خوب حالا ما باید در قسمت public متغییر ها و تابعمون رو تعریف کنیم برای مثالمون
پس :»
کد PHP:
public :
void sum();
و متغییر هاش رو هم بهتر توی خود تابع تعریف کنیم
حالا بعد تعریف کلاس شما باید عملیات توی تابعی که تعریف کردی رو بیان کنی پس به صورت زیر استفاده می کنیم :»
کد PHP:
void نام کلاسمون :: نام تابعمون
void sum::sum()
{
int a , b , c
cin>>a>>b;
c = a + b;
cout << c
}
این هم از تعریف تابعمون
حالا در اخرین قسمت باید در قسمت main برناممون این رو اجرا کنیم پس باید شی هایی که از کلاس هستند رو تعریف کنیم تا تابع کلاس رو بتونیم اجرا کنیم
تعریف شی :»
نام شی نام کلاس
مثلا
sum a
خوب حالا ما می تونیم از a استفاده کنیم در داخل main و تابع sum که جزء کلاس sum بود رو اجرا کنیم به این صورت
نام تابع کلاس . نام شی
یعنی
a.sum
به همین راحتی
علاقه مندی ها (Bookmarks)