یار همراه
سلام بر دوستان
اول- دوستان بايد به توانايي خودشون در ترجمه واقف باشند.
دوم- هركس سطح خودش رو بگه.(يك رزومه تحصيلي-زباني)
سوم- اگر كسي در ترجمه متون تخصصي مجرب هست، نوع متن مورد نظر خودش رو بيان كنه. وگرنه بنويسه عمومي.
چهارم- پس از تكميل جوابها، آنرا بصورت پيام خصوصي و با موضوع(اطلاعات جذب مترجم)براي من ارسال كند.
ویرایش توسط مدیر بخش زبان خارجی : 22nd January 2015 در ساعت 09:09 PM
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
کاربر فعال سایت
با تشکر از شما .....
سوالاتی در این زمینه داشتم :
افراد شرکت کننده باید کاملا مسلط باشن ؟؟؟
آزمون مورد نظر در چه موردی هست ؟؟؟
فقط اعضای این انجمن میتونن فعالیت کنن و افراد دیگه نمیتونن فعالیت کنن ؟؟؟
ممنون ........
یار همراه
یار همراه
ضمنا از علاقمندان به همکاری خواهش می کنم که اعلام همکاری خود را مستقیما در این تاپیک بصورت کامنت اعلام نمایند و تقاضاهایی که بصورت پیغام شخصی و یا پیغام بازدید کننده ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد. با تشکر![]()
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
دوست آشنا
مزایای اون چیه؟
یار همراه
یار همراه
غزل بارون جان! پاسخ اين سوال را در پست قبلي ذكر شده است.عضويت در انجمن و استخدام در انجمن.انشالله بتونيم در بخش ترجمه متون پزشكي از شما كمك بگيريم.
به روی چشمام من خودم تا advance 5 خوندم و تقریبا میتونم در ترجمه متون پزشکی کمک حال باشم.متشکرم خانومی
دنیا
پا به ماه ِلبخند توست
بخند
بگذار زندگی بدنیا بیاید...
همکار بخش مذهبی
اول تشکر کنم از خانوم نازخاتون به خاطر این تاپیک عالی
من حقیقتش در یه آموزشگاه تا دوره مدرک دیپلم ادامه دادم جزء واحد ها مدرکم دوره ielts و toefl هم بوده که خوندم
اما همین طورم که قبلا به مدیر بخش عزیز گفتم به خاطر کنکور گذاشتم کنار یکم اطلاعاتم پریده ولی تمایل شدید به شرکت دارم
با توکل بر خدا شرکت می کنم
امام حسین علیهالسلام معلم مقاومت آگاهانه است.
امام خامنه ای
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)