متاسفانه من ایران نیستم.چه تفریحات کافی باشه چه نه
این خبرا خیلی آسیب به من ایرانی مقیم خارج میزنه
متاسفانه من ایران نیستم.چه تفریحات کافی باشه چه نه
این خبرا خیلی آسیب به من ایرانی مقیم خارج میزنه
البته بگم فقط این مشکلات رو کار حل نمی کنه ها ...بله اقا مصطفی مطمنا با ایجاد شغل های جدید خیلی ها می تونن حالا استخر و باشگاه مجانی هم نه همون قیمت اصولی رو پردازش کنن.....اینجاست از خیلی موارد جلوگیری میشه .....
دقیقا بازم برمیگردم به همون معضل و مشکل اصلی اجتماع ما ...اشغال به کار....
امیدوارم مسولینی که در صدر هستن برای بهتر شدن مسایلی که فقط و فقط با یافتن کار حل میشه همون جهاد اقتصادی رو اجرا کنند....چون هر کار پایه ای که در کشور انجام بشه نتیجه خوبش به همون اجتماع میرسه !![]()
چون خیلی از کسانی که عادت کردن خیابون ها رو گشت بزنن و الاف باشن متاسفانه بچه پولدارن نه فقیر و نیازمند کار .!
این موارد به نظر من در تهران در اکثر موارد بر می گرده به اعتقادات فردی و تربیت خانوادگی افراد ...
توی تهران این نوع هنجار شکنی ها اکثرا دلیلش اینه که خیلی ها معنی آزادی رو درست درک نمی کنن..!
همور جور که انواع مدل های لباس توی جامعه ی ما مد میشه و افراد برای به روز بودن هزینه های کلانی رو صرف می کنن آزاد بودن رو برخی ها به هتک حرمت و زیر پا گذاشتن عرف جامعه تعبیر می کنن ..!
نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود
علت اصلی را باید در تناقض و تضاد نظرات مدیران فرهنگی و مسئولین و متولیان حکومتی جامعه دانستعلت اصلی ماجرای پارک آب و آتش چیست؟
در مقابل ایده ای که هر گونه تفریح و لذت بردن را برای جوانان بیحد و مرز لازم میدانند و انواع نسخه غربی ان را تجویز میکنند
عده ای حرف زدن دختر و پسر را هم گناه نا بخشودنی قلمداد میکنند و هرگونه تفریح لذت مردم را لهو ولعب میدانند
نتیجه چه میشود؟؟تفاوت این دو دیدگاه معنادار حتما خروجی اش نابسامانی و افراط و تفریط است
یه عده به امار های اعتکاف و نماز جمعه و دعای کمیل جوانان مینازند
یه عده به کلاس رقص و اب بازی و جشنواره مو فرفری گذاشتن !
ازون طرف نیروی انتظامی چن تایی رو رندم دستگیر میکنه ! صدا و سیما دلش بخاد مصاحبه با دستگیر شده هارو نشون میده! قوه قضاییه بجای رسیدگی قاطعانه محکوم میکنه !
و باز همون اش همون کاسه !
.............
ما که نبودیم ولی عجب کیفی داشته اب بازی !!بازم هست ؟![]()
ویرایش توسط Sookoot : 7th August 2011 در ساعت 07:09 PM دلیل: اب بازی !
توحرف مفت میزنی و من مفتی حرف میزنم و هر 2 به این تفاهم خود می بالیم !
من که در دوران دانشگاه وقتو زندگیم روی درس بود به امید روزای خوش ولی نه روز خوشی نه تغییری پشیمونم پشیمونم زندگی همه شد هیچ و پوچ
اقا مصطفی من به یک چیز جالب دیگه که توجه کردم ( البته توی شهر خودمون ) این طرز لباس پوشیدن 80 درصد افرادی که من میبینم با فرهنگ خانوادشون یکسانه , یعنی مادر طوری لباس می پوشه و دختر هم همون تقلید رو می کنه و همون نوع لباس رو می پوشه
خوب به نظر من فقیر و نیازمند اونجور پولی نداره که بیاد سوار ماشین بشه و بخواد با مد روز راه بیاد
مجبوره یک نوع دیگه الافی رو داشته باشه
ارام تر سکوت کن : ... !
صدای بی تفاوتی هایت ازارم می دهدکلاس های برنامه نویسی ( اموزش )
کلاس های برنامه نویسی سایت ( اطلاعیه )
توحرف مفت میزنی و من مفتی حرف میزنم و هر 2 به این تفاهم خود می بالیم !
سلام
واقعا دوست ندارم توی این بحث هایی که .................................................. ....... شرکت کنم
ولی خیلی ناراحت میشم که بعضی ها میان و میگن اینجا ایرانه نمیدونم ....... اینجا ایرانه .............
عزیزم داری کجا رو سیر میکنی
پول نفتی که میفروشن کجاست
دلت به اون 40 تومان خوشه اونم که قرار ببرنش
تا حالا در مورد یه جوان اماراتی چیزی شنیدی
یه عرب نادان بعد از اینکه ازدواج میکنه از طرف دولتش هم خونه میگره هم حقوق
( البته اگه بیکار باشه)
خونت کجاست
حقوق بیکاریت کجاست
سرعت 1 گیگ واقعی اینترنتت کجاست
آرامش روحی کجاست
امنیت کجاست(ماشین برادرم رو توی پارکنیگ آپارتمان دزدیدن با اینکه ..... دزدیدند)
آقا مصطفی یه سوال اون جوان باید از کجا 8000 تومان بیاره
بابا بیخیال ما رو گرفتین یا خودتون رو به کوچه ی علی چپ زدین
بزارین دوستی ها سرجاش بمونه
حرمت ها رو از بین نبرین
به اعتقادهای کسی توهین نکنین
در پناه مولایم علی
ویرایش توسط e.einitabar : 8th August 2011 در ساعت 12:30 AM
روزگاریست شیطان فریاد می زند: آدم پیدا کنید سجده خواهم کرد.
"دکتر شریعتی"
e.einitabar عزیز حرف های قشنگی زد که کسی نزده بود
حقیقت داره حرفاش
این حرفتو قبول دارم که توی شهرهای مذهبی کنسرت وجود نداره و محدودیت هست ولی باز خیلی کارهای دیگه میشه کرد که سالم هست البته باید مردم هم اعتراض کنند به مسئولین تا درست بشه.
در مورد کار حرفت درسته البته برای کسی کهفکرش فقط این باشه توی رشته ای که خونده کار کنه وگرنه اگر کار براش مهم باشه میتونه کارهای بسیار بهتری رو انجام بده ادم نباید خودش رو به رشته دانشگاهیش محدود کنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)