کارشناس تالار معماری
سلام دوست عزيزمورودتو به سايت خودت خوش امد مي گم
خيلي خوشحالم و خوشحاليم كه به اين جمع پيوستين منتظر فعاليتهاي بيشتر شما تو انجمن و سايت خودتون هستيم
خيلي خرسندم كه يكي از دانشجوهاي خوب اين رشته رو كنار خودمون داريم...
سلام مريم عزيزمورودتو به گرمي استقبال مي كنم عزيزم
خيلي خوبه كه مهندسامون تو دروس رياضي و فيزيك و ايستايي قوي باشن به جز بعد هنريش و طراحيش اين دروس واقعاً يه سوپاپ اطمينانه و بر خلاف تصور بقيه ي مهندسان كه فكر ميكنن معماري رشته ي مهندسي نيست اين رشته كاملاً با هندسه رياضيات و فيزيك مرتبط...
منتظر فعاليت هاي بعديت تو انجمن و سايت خودت هستيم...![]()
سلام فاطمه ي عزيزمورودتو به سايت خودت خوش آمد مي گم
به اميد فعاليت هاي روز افزونت در سايت و انجمن خودت ...حتماً همينطوره و ما دوستاي خوبي براي هم خواهيم بود ما هممون اينجاييم كه بهم كمك كنيم براي پيشرفت تحصيليمون و كلاْ ارتقاء سطح علمي اين رشته...به اميد اون روز
wowwwww
سلام عزيزمورودتو به سايت خودت به گرمي استقبال مي كنم
خيلي خوشحالم كه يكي از اعضاي اين سايتين...همين كه عاشق رشتتي پس يعني در آينده يك مهندس معمار كاملاً حرفه اي و قوي خواهي بود...به اميد انتقال اطلاعاتمون بهم...منتظر فعاليتهاي علميت تو سايت و انجمن خودت هستيم...
سلام عبدلرضا جانخيلي خوشحالم كه كنار ما هستين
و خيلي خوشحالم كه كلي معمار علاقه مند به رشتشون رو تو اين سايت داريم ورودتو به سايت خودت خوش امد مي گم به اميد فعاليت هاي بيشترتون توي انجمن و سايت خودتون...
سلام مرتضي عزيزورودتو به سايت خودت با گرمي استقبال مي كنم
منتظر فعاليت هاي بعديت تو انجمن و سايت خودت هستم چه خوب كه مبانيت كامله اين يه تيم حرفه اي و كامله...
سلام مريم گلمورودتو عزيزم به سايت خودت خوش آمد مي گم
چقدر خوب كه ما كادرمون انقدر دانشجوهاي قوي در زمينه هاي هندسه رياضيات و فيزيك داره...ما هم حتماً ازت كمك مي گيريم اسكيس و راندو به زمان نياز داره تا دست توش قوي شه ...معلومه عزيزم كه رسيدي خيلي خوشحالم اينجا در جمع ما هستي هر كمكي از دست ما بر بياد انجام مي دم...منتظر فعاليتهاي روز افزونت اينجا تو سايت خودت هستيم...
سلام احمد عزيزورودتو به سايت خودت خوش آمد مي گم
به اميد فعاليت هاي بيشترت تو انجمن و سايت خودت...حتماً همينطوره ما اينجا كنار هميم تا با نقاط قوتمون ضعفهاي دوستامونو به نقطه ي اوجشون تبديل كنيم...
سلام حامد عزيز باز هم ورودتو به سايت و انجمن خودت خوش امد مي گم
به اميد فعاليتهاي بيشترتون تو اين انجمن و سايت حتماص بهش علاقه مند مي شين خيليا هستن كه بي اطلاع از اين رشته و بدون علاقه ي قبلي واردش مي شن و اين رشته تماميه زندگيشون مي شه اميدوارم كنار اين جمع بتونيم كاري كنيم كه شما از اين رشته لذت ببرين و بهش علاقه مند شين...صادق جان راست مي گن شما يه تئوري پرداز ماهر مي تونين بشين چيزي كه تو اين عرصه و رشته كمه...حتماَ هم شما به ما و بقيه كمك مي كنيد هم ما به شما...
سلام شيرين عزيزمورودتو به سايت خودت به گرمي استقبال مي كنم
خوشحالم كه به جمع ما پيوستي از همين الان همه چيو با ديد يك معمار مي بيني و توضيح مي دي و و با لفظ يك معمار صحبت مي كني و اين عاليه... به اميد فعاليت هاي بيشترت اينجا تو سايت خودت و تو انجمن خودت...
سلام ميلاد عزيزورودتو به سايت خودت خوش امد مي گم
به اميد سپري شدنه لحظاتي پربار اينجا كنار هم... ما اينجاييم تا بهم كمك كنيم در اينكه شما يك معمار خوبي هستين شكي نيست به اميد فعاليت هاي بيشترتون...
![]()
... GODISNOWHERE
"This can be read as "GOD IS NO WHERE
OR
"As " GOD IS NOW HERE
Every thing in life depends onHow you look at them... always think positive
کارشناس تالار معماری
سلام عزيزمورودتون و به سايت خودتون خوش امد مي گم
خوشحال مي شم خودتونو با فعاليتهايي كه انجام دادين اينجا معرفي كنين و بگين... سوالاتتونودربخش سوالات تالار معماری بپرسين با تشكر...
سلام دوست عزيزمورودتو به سايت خودت خوش آمد مي گم
به اميد فعاليت هاي روز افزونت در سايت خودتون...خوشحال مي شيم خودتونو معرفي كنين... سوالتونو اينجا پيگيري كنيدبهترين لپ تاب براي مهندسان معماري
... GODISNOWHERE
OR
"As " GOD IS NOW HERE
کاربر جدید
سلام دوست عزیز منم با شما موافقم.الان همه جای دنیا کار طراحی به صورت تیمی انجام میشه و ما باید یاد بگیرم که با هم کار کنیم.
منم لیسانس معماریم.کارم با نرم افزارهای CAD و MAx بدک نیست.منم یه طرحی تو زمینه آتش سوزی تو برج های مسکونی دارم که نیازبه یک کار گروهی داره...الان برا فوق هم دارم میرم به خارج از کشور.ولی دوست دارم اگه بشه همینجا طرحم رو تموم کنم.![]()
کاربر جدید
سلام به همه دوستای جدیدم. یاسمن هستم دانشجوی ترم دوم, و جدیدا عضو این سایت شدم. امیدوارم تیم خوبی در کنار هم تشکیل بدیم
کـــــــاربر فــــعال
کارشناس تالار معماری
... GODISNOWHERE
OR
"As " GOD IS NOW HERE
کارشناس تالار معماری
... GODISNOWHERE
OR
"As " GOD IS NOW HERE
سلام
من مهسام..23 سالمه
ترم اخر معماري ام
موضوع پايا ن نامه ام دهكده ارامش..هستش
خيلي دوست دارم كه اينجا و هر جاي ديگه كه هستم به دوسستام كمك كنم و از علمشون استفاده كنم
توي زمينه ي مطالعاتي و تحقيقاتي و مباني نظري معماري اگر سوالي داشتيد درخدمتم
و به شهرسازي هم بينهايت علاقه زيادي دارم ..
دوستتون دارم..
استعداد برتر سایت
سلام ساسا هستم 32 ساله...
معماري رو از زمينهاي خاكي تا فوق ديپلم ادامه دادم... و بعد معماري داخلي تـــا... (( تـــو كه باشي هيچ چيزي تــــا نداره ))
ولي انصراف دادم...!
بعد از ساخت يه پاساژ معروف در مشهد از طرح كپي شده از پروژه ي من...
كفش ها رو براي هميشه آويزون كردم...
اتوكدم 10 سال تدريس كردم...
سلام من دانشجوی ارشد معماری هستم ، تا جائی که سوادم قد بده به بچه های معماری کمک می کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)