دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 4 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 93

موضوع: مشاوره حقوقی

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,223
    دریافت تشکر: 4,799
    قدرت امتیاز دهی
    2456
    Array

پیش فرض پاسخ : مشاوره حقوقی

نقل قول نوشته اصلی توسط javan0012 نمایش پست ها
    با سلام وخسته نباشید یک سوال داشتم دختر وپسری که به عقد هم در امده اند ونیز پسر شرط میکند که بعد از عقد چند ماه بعد عروسی میکند ولی با بهانه ای مانند شرایط مالی وغیره جورنیست عروسی را به عقب می اندازد تا یک سال می شود در این یکسال دچار مشکل می شوند وحال دختر می خواهد جدا شود وعلتش هم این است که پسر به چیزهای بیخود گیر میدهد داد میزند وزود عصبانی میشود و به دختر گفته من یک کار میکنم خودت جدا شدی هیچی بهت نمیدم واز این حرفها سوال من این است اول اینکه دختر می خواهد درخواست طلاق بدهد اول از همه به کجا باید مراجعه کند دوما ایا حال که خودش می خواهد جدا شود می تواند مهریه یا خسارتی از پسر بگیرد در کل باید چکار کند تا از پسر چیزی بگیرد لطفا در این رابطه راهنمایی کنید با تشکر به نظر شما احتیاج به گرفتن وکیل است ودر این رابطه از کجا می تواند مشاوره بگیرد منتظرم
    جوان0012گرامی

بافرض اینکه زوجین امکان مصالحه ندارند"زوجه میتواند از حقوق قانونی خویش استفاده نموده و نسبت به طرح دعوی طلاق در دادگاه خانواده اقدام نماید.

اما توصیه من این است که مهریه خود را مطالبه کند"چرا که با ارائه دادخداست طلاق بناچار باید مهریه را بذل کند.واز حقوق خویش عدول کند

در مورد وکیل ضمن اینکه پیگیری هر پرونده ای با حضور وکیل مجرب کاملا متفاوت است و به نتیجه نزدیکتر میشود در بعضی از دعاوی وجود وکیل الزا میست.

چنانچه نیاز به تو ضیحات بیشتری بود من در خدمتم
    توحرف مفت میزنی و من مفتی حرف میزنم و هر 2 به این تفاهم خود می بالیم !

2. 6 کاربر از پست مفید Sookoot سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    483
    دریافت تشکر: 295
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

با سلام ارث در زمان فوت پدر چگونه تقسیم می شود مثلا 8میلیون بین مادر ویک پسر ودو خواهر چگونه تقسیم می شود وبه هر نفر چقدر می رسد

سوال بعدی کسی که پدرش 23سال است که فوت کرده ومادر ازپول خودش یک زمین خریده وبا پول که از کمیته امداد گرفته انرا ساخته ودخترها رفته اندو مادر با پسر زندگی می کند وپسر نیز یک طبقه با پول خودش ساخته وانجا چند سال زندگی کرده والان نیز زندگی می کند وحال می خواهد ارث مادر که یک طبقه است تقسیم کند وحال می خواهد پول خانه مادر را تقسیم کند وپول هر دو خواهر را بدهد وخانه را خوش بر دارد حال باید چطور تقسیم کند مثلا اگر 10 میلیون خانه ارزش دارد چقدر به هر نفر میرسد وطبقه بالای خانه که خودش ساخته با سودش از ارزش قیمت خانه کم می کند وبعد تقسیم می کند

4. 3 کاربر از پست مفید javan0012 سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,223
    قدرت امتیاز دهی
    2456
    Array

با سلام ارث در زمان فوت پدر چگونه تقسیم می شود مثلا 8میلیون بین مادر ویک پسر ودو خواهر چگونه تقسیم می شود وبه هر نفر چقدر می رسد

سوال بعدی کسی که پدرش 23سال است که فوت کرده ومادر ازپول خودش یک زمین خریده وبا پول که از کمیته امداد گرفته انرا ساخته ودخترها رفته اندو مادر با پسر زندگی می کند وپسر نیز یک طبقه با پول خودش ساخته وانجا چند سال زندگی کرده والان نیز زندگی می کند وحال می خواهد ارث مادر که یک طبقه است تقسیم کند وحال می خواهد پول خانه مادر را تقسیم کند وپول هر دو خواهر را بدهد وخانه را خوش بر دارد حال باید چطور تقسیم کند مثلا اگر 10 میلیون خانه ارزش دارد چقدر به هر نفر میرسد وطبقه بالای خانه که خودش ساخته با سودش از ارزش قیمت خانه کم می کند وبعد تقسیم می کند
    درود

با وجود فرزند سهم مادر یک هشتم از کل ارث/یک میلیون تو مان

7میلیون تقسیم بر 4 میشود "دوسهم مربوط به پسر و دو سهم دیگر مربوط به دو دختر هریک یک سهم.

چند دختر هستند؟
    در اینجا لازم است کسی که میخواهد خانه را نگه دارد سهم سایز وراث را بدهد"مادر که ظاهر ا سهم نمیخواهد"در فرض ده میلیون و دو دختر "سهم خود و مادرش از ده میلیون کسر میشود"

اینجا نیز سهم الارث"وراث دختر و پسر دو بریک اسن

6. 5 کاربر از پست مفید Sookoot سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    483
    دریافت تشکر: 295
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sookoot نمایش پست ها
    سلام برشما
    3میلیون تومان همان 3 میلیون تومان است "سکه اگر بود"رقم تغییر میکرد.

هزینه وکیل بین 2تا 2/5میلیون تومان.حدودا

بعد از طلاق تا زمان تمام شدن عده زن و سپس نفقه بچه بر عهده مرد است.
    بعد از طلاق تا زمان تمام شدن عده زن و سپس نفقه بچه بر عهده مرد است. عده زن و نفقه بچه چقدر است ودر صورت ندادن چه می شود

8. 2 کاربر از پست مفید javan0012 سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,223
    قدرت امتیاز دهی
    2456
    Array

بعد از طلاق تا زمان تمام شدن عده زن و سپس نفقه بچه بر عهده مرد است. عده زن و نفقه بچه چقدر است ودر صورت ندادن چه می شود
    بلی مرد موظف است پس از طلاق وتااتمام عده زوجه سابق نفقه وی را بدهد

نفقه میزانش متفاوت است باتوجه به شرایط زن و میزان متعارف نیازش

و همچنین شان خانوادگی اش تعیین میشود برای مثال:کارشناس نفقه رقمی حدود 150000تومان تا 400000تومان را منظور میکند"حد وسط200000تومان/

درمورد فرزند پرداخت نفقه محدود به مدت خاصی نیست تا زمان ازدواج و یا استقلال وی باید داده شود/

برای طفل حدودا 7 ساله 50000تا 100000 تومان معین میشود/

10. 4 کاربر از پست مفید Sookoot سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    فقه و حقوق
    ارسال تشکر
    8
    دریافت تشکر: 5
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

سلام وخسته نباشید
    سوالی داشتم:
    اگر طرفین شرطی در ضمن عقد درج کنند و بعد از عقد معلوم شود که عقد فاسد بوده درحالی که به باطل بودن عقد اطلاعی نداشتند تکلیف چیست؟
    حال که شرط از شروط صحیحی بوده که عقد بر مبنای آن ایجاد شده تکلیف طرفین چیست؟ با این که عقد باطل است آیا حق فسخ باقی می ماند؟

12. 3 کاربر از پست مفید bavaran2 سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,223
    قدرت امتیاز دهی
    2456
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط bavaran2 نمایش پست ها
    سلام وخسته نباشید
    سوالی داشتم:
    اگر طرفین شرطی در ضمن عقد درج کنند و بعد از عقد معلوم شود که عقد فاسد بوده درحالی که به باطل بودن عقد اطلاعی نداشتند تکلیف چیست؟
    حال که شرط از شروط صحیحی بوده که عقد بر مبنای آن ایجاد شده تکلیف طرفین چیست؟ با این که عقد باطل است آیا حق فسخ باقی می ماند؟
    سلام بر شما
    وجود شرط فرع بر اصل عقد است بنابراین در این فرض که عقد دچار تالی فاسد بوده به تبع ابطال " لوازم خود (شروط ضمن عقد)را نیز مبطل وبی فایده میکند"تکلیف طرفین تجدید عقد خالی از اشکال و صحیح است

اما بالعکس آن نیز قابل تصور است با این تفاوت که شرط نا صحیح کلیت عقد را باطل نمیکند

بدیهی است عقد فاسد با وجود دلایل فساد اختیار انفساخ را نیز می اورد

14. 3 کاربر از پست مفید Sookoot سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    0
    سپاس شده 1 در 1 پست
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

با سلام آيا مي توان فيل را به عنوان مهريه قرار داد آيا از لحاظ قانوني ممانعتي وجود دارد

16. کاربرانی که از پست مفید goleman1355@gmail.com سپاس کرده اند.

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ندارم
    ارسال تشکر
    232
    دریافت تشکر: 153
    قدرت امتیاز دهی
    27
    Array

من 5سال است كه دركارگاه نجاري بابام كارميكنم وبيمه تامين اجتماعي نيز هستم ولي الان ديگر نمي توانم كار كنم وكمرم وقلبم وكتفم درد مي كند اگرنتوانم كاركنم وكارديگري نيز بلد نيستم انجام دهم وچون با بابام كار مي كنم بيمه بيكاري به من تعلق نمي گيرد اگرنتوانم كار كنم ايا بيمه چيزي به من مي دهد راستي دوسال نيز خدمت رفتم كه اگر بخرم ازبيمه سابقه كاريم 7سال مي شود البته الان نميتوام بخرم لطفا راهنمايي كنيد

18. کاربرانی که از پست مفید ahmad0012 سپاس کرده اند.

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,223
    قدرت امتیاز دهی
    2456
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط goleman1355@gmail.com نمایش پست ها
    با سلام آيا مي توان فيل را به عنوان مهريه قرار داد آيا از لحاظ قانوني ممانعتي وجود دارد

بله میشود/هرچیزی که قابلیت دسترسی و ارزش مالی دارد و در عین حال متعارف باشدمیتواند مهریه همسر قرار گیرد

البته فیل نه ماموت !

20. 2 کاربر از پست مفید Sookoot سپاس کرده اند .

صفحه 4 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)