سلامممم... یه گوشی sonyericson vivas گرفتمممممم
یه مدتیه تو دستمه ... از کار کردن باهاش راضیممم اما کتابهای پرنیانو درست باز نمیکنه... یعنی نه که نکنه... میکنه اما مثلا تو کتابای پرنیان هر چی زور میزنم برم صفحه بعد نمیشه... چرا؟ چی کار میتونم بکنم؟
این گوشی تمام لمسیه و از گوشی قبلیم که مدلش w595بود مدلش بالاتره. اما چطور قبلیه خوب این کتابارو باز میکرد؟
چطوره که یه گوشی با مدل بالاتر نمیتونه امکانات یه گوشی با مدل پایینتر در زمینه باز کردن نرم افزار داشته باشه آخه...
sokutam miad... slm,hamin:-)
سلام من گوشی xperia x2 دارم و بعد از اینکه آپدیتش کردم، متوجه شدم کیفیت فیلم برداریش به شدت پایین اومده. می خواستم بدونم مشکل از آپدیتش است یا مشکلش سخت افزاریه؟
سلام
گوشي يكي از دوستام مونده كنار اهنربا!!! از اون موقع انگار قاطي كرده درست كار نميكنه چيكار كنيم درست بشه؟
مدل گوشي nokia x6
من حدود دو ماه پیش گالکسی اس گرفتم اما یه مشکلی با یاهو مسنجرش دارم که همهی کانتکت ها رو آف نشون میده و پیام ها رو نشون نمیده بردم گفتن دوباره ریختن ولی بازم درست نشد بهم گفتن باید صبر کنید ورژن جدیدش بیاد!!! جریان چیه ؟ چرا انجوری شده؟ ممکنه گوشی تقلبی باشه ؟
یه سوال دیگه گوشی من دورش رنگش مشکیه در حالیکه یه سری از گالکسی اس ها رو میبینم که دورش فلزیه چه فرقی میکنه؟ از کجا میشه فهمید که اینو بهم انداختن یا نه؟ اصلا تقلبیش هست؟
من حدود دو ماه پیش گالکسی اس گرفتم اما یه مشکلی با یاهو مسنجرش دارم که همهی کانتکت ها رو آف نشون میده و پیام ها رو نشون نمیده بردم گفتن دوباره ریختن ولی بازم درست نشد بهم گفتن باید صبر کنید ورژن جدیدش بیاد!!! جریان چیه ؟ چرا انجوری شده؟ ممکنه گوشی تقلبی باشه ؟
یه سوال دیگه گوشی من دورش رنگش مشکیه در حالیکه یه سری از گالکسی اس ها رو میبینم که دورش فلزیه چه فرقی میکنه؟ از کجا میشه فهمید که اینو بهم انداختن یا نه؟ اصلا تقلبیش هست؟
سلام من یه گوشی نوکیا 5220 دارم خیلی زیاد هنگ میکنه بخاطر همین مجبورم هر دو ماه یکبار بدمش تعمیرات تا نرم افزار روش نصب کنن ولی این سری که دادمش زبان فارسی یا عربی نداره میخواستم بدونم خودم میتونم زبان فارسی یا عربی روش نصب کنم اگه میتونم راهنماییم کنید ممنون میشم.
من یک گوشی نوکیا5800 دارم ولی هنوز هک نکردم چون زیاد به هک اعتقاد ندارم و چون سیستمشو خراب میکنه
ولی من بدجور به دوتا برنامه احتیاج دارم
یکی قفل گذاری برروی کلیه فایل ها البته مثل ادونسد دیویس
یکی ضبط مکالمات تلفنی
چیکار کنم
ایندو را نصب نمیکنه چون باید هک بشه
چاره
چیه
هک کنم
<زندگی یا امید به زندگی کدامیک از اینها؟شایدم سربازی.
سلام دوستان .
یه سوال داشتم .
چطوری میشه تم گوشی lg kp500 لمسی رو عوض کرد؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)