تشکرررررررررررر!!!بیشتر روزایی که از مدر3 میام... بعد از خوردن یه فنجون چایی و انجام یه سری از دستورات جناب مامان! میام میشینم پشت میز کامپیوتر و اینا رو تایپ میکنم... حالم خوب خوبه چون مثل همیشه تو مدرسه اوقات خوشی داشتم... و با نوشتن اینا بهم یادآوری میشه که چطوری خوشبخت شدم؟؟؟ بهم عقایدم یادآوری میشن... بهم یادآوری میشه که تو زندگی خودم یه قهرمانم! خلاصه اعتماد به نفسم بیشتر میره بالا... بیشتر موفقیتو حس میکنم... و بیشتر احساس خوشبختی میکنم... تمام علتشم اون کسیه که داری این متنو میخونه!ازتون ممنونم... واسه همین بهتون میگم تاثیر خودتونو نادیده نگیرید! خجالت نکشید: اینجا سایته و کسی شما رو تو دنیای واقعی نمیشناسه... پس بدون خجالت برید به یه کاربر بگید چقدر دوستش دارید و چقدر براتون مهمه! بدون اینکه واکنش اون طرف واستون مهم باشه یا انتظار جواب داشته باشید! از اینجا شروع کنیدددددد.......
خیلی وقتا همین کار شما منجر به نجات یه زندگی میشه...
یه بار من بلایی سر یکی از دوستانم آوردم که میخواست خودکشی کنه!باید اعتراف کنم رفتارم باش تند بود اما گاهی شکستن آدما لازمه... چون تو رو خرابه ها نمیتونی ساختمان نو بسازی... باید خرابه ها برن... تا بشه یه شخصیت جدیدو ساخت ... باید به آدم زشتی کثافتی که توشه رو نشون داد... باید بهش خونواده ها رو نشون داد... بچه های گرسنه رو....
خلاصه عصر همون روز دوستم میخواست بره خودکشی کنه...(من روحمم خبر نداشت به خدا!)که همون موقع براش یه پیام میاد از طرفش یکی از دوستانش: پیامی پر از عشق و علاقه! و همین باعث شد اون منصرف شه... منم که بعد از این کار اشتباهم پشیمون بودم فقط داشتم از خدا میخواستم درستش کنه....
اونم درستش کرد! اما به شیوه خودش!!!![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)