این امریکای خبیث دنیا رو بهم زده و همه جا رو به نابودی میکشه میندازه گردن کشورهای دیگه..
اینو یک نفر تو سایتم ارسال کرده بود که گفتم شما هم بخونید بد نیست..به موضوع ربط داره چون امریکا مدعی است که ارتش سرخ شوروی فجایعی زیادی در افغانستان به بار اورده...
ارسال شده توسط : ایگور سرگیوویچ بیلییادینوف
سلام من یک روس هستم که چندین سال در ایران (دوران کودکی) زندگی میکنم عمو واسیلی من در جنگ افغانستان شرکت داشت او یک سرباز بود که به انجا اعزام شد شرایط در افغانستان به گفته عمو واسیلی روز به روز به خوبی بود توان مجاحدین روز به روزکم میشد انها توانایی در گیریر با ارتش سرخ را نداشتن چون از لحاظ تجهیزاتی کم اورده بودند هم تلفات و اموزش در سالهای اخر جنگ و ما هم مواض را کم کم به ارتش خلق فغانستان که کامل اموزش و تجهزاش کرده بودیم میسپردیم تا نیروهای خود را از افغانستان خارج کنیم و مسئولیت امنیت کشور خودشان را خود به دست بگیرند.
اما کسانی که می گویند این جنگ را ما باختیم اشتباه میکنند این مردم افغانستان بودن که جنگ را باختن چون از دولت شان حمایت لازم را نکردن و زیر یوغ سنت عقب مانده گی فقر بدبختی جنگ ماندن گرچه باید از غرب هم انتقاد کرد چون بیشتر این بدبختی ها بخاطر غرب است.
یاد سربازان ارتش سرخ به خیر به خاطر مردانگی شجاعت وهم مهربانی و انسانیت در افغانستان.
خواهشمند هستم شما مثل غربیها ضد ما چیزی ننویسید چون واقعا ادم از این همه حرف دروغ علیه اش نوشته میشود ناراحت میشود.
با تشکر.
علاقه مندی ها (Bookmarks)