با سلام خدمت شما دوستان گرامی :
در رابطه با نظریه اثر پروانه ای همانطور که گفتم باید فاکتورهای زیادی رو بررسی کنیم . اول این که تعریف ما از حساسیت سیستم های اشوب ناک چیه ؟
2- منظور از شرایط اولیه چیه ؟
3- منظور از تغییر چیه ؟
یه مثال دیگه توپي است كه در قله كوهي قرار گرفته. اين توپ با ضربه بسيار كمي، بسته به اينكه ضربه از چه جهتي زده شده باشد، مي تواند به هركدام از دره هاي اطراف سقوط كند.
شما می توانید تغییرات اب و هوایی هم در نظر بگیرید . مثلا اینکه چرا در شرایط نا مساعد اب و هوای جهانی ، تابستان سوزان و زمستان خیلی سرد رو داریم . ایا براستی می شه تغییرات اب و هوایی را برعکس شرایط نا مساعد کرد :
مثلا در مثال آب و هواي لورنتس فرايند گرم شدن سطح زمين از طرف خورشيد و سرد شدن جو از طريق تابش به فضاي بيرون، فرايندي است كه مدام تكرار مي شود. مي توان نشان داد كه در چنين سيستمي بازه اي از مقادير اوليه باعث ايجاد رفتار آشوبناك مي شود.
استعداد برتر سایت
اثر پروانه ای اصلیه که همه مون قبولش داریم
اینکه اومدن کردنش نظریه مسخره ست! البته روابط ریاضیشو میگم
تریز خوبه. و شما که انگار صنعتگر هستین بدردتون میخوره![]()
دوست آشنا
sokutam miad... slm,hamin:-)
این هم فرمول ریاضیش :
تعريف رياضي
يك سيستم پويا بانقشه تكامل ft وابستگي حساس به شرايط اوليه دارد، اگر نقاط نزديك به هم با افزايش t از هم جدا شوند. اگر M فضاي حالت نقشه ft باشد، مي گوييم ft به شرايط اوليه وابستگي حساس نشان مي دهد وقتي كه حداقل يك &#۹۴۸;>۰ وجود داشته باشد بطوري كه به ازاي هر نقطه x∈M و هر همسايگي از N كه x را در بر داشته باشد، نقطه اي مانند y در همسايگي N موجود بوده و در زماني مانند &#۹۶۴; رابطه d ( f t(x) , f t(y) ) >d برقرار باشد.
دوست آشنا
هزار بار ممنووووووووووووووووووون!![]()
sokutam miad... slm,hamin:-)
یار همیشگی
سلامچشم من هر کدوم را توضیح می دم .تریز حل مساله به طور خلاقانه هست و پایه گذار اون آقای الت شلور هست که از اختراعات کشور روسیه پارامترهای مهندسی و اصول 40 گانه تریز را معرفی کرده است کگه برای طراحان بسیار مفید و راه میان بر در طراحی و حل تناقضات در طرح هاست.apqp طرحریزی پیشاپیش کیفیت در طراحی هست که از تحقق ایده تا محصول را در بر می گیسرد البته این یک ابزار نیست و یک متدولوژی هست که از حدود 77 ابزار تشکیل شده . که در ایران بیشتر خودرو سازی ها از این ابزار استفاده می کنند و منشا اصلی اون از سه شرکت خودرو سازی جنرال موتور ، فرود و یکی از شرکت های بزرگ خودرویی با تامین کنندگانشون بوده که در حال حاضر بیتر طراحان از این اصول استفاده می کنند .
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
یار همیشگی
از شما بزرگواران تقاضا دارم یک موضوع علمی جالب بیان کنید با هم فکری هم یک مطلبی یاد بگیریم و در مورد آن بحث علمی کنیم.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
یار همیشگی
شما در مورد فناوری نانو چقدر اطلاعات دارین ؟
می تونید چند مثال بزنید و همچنین در باره مکانیزم اون توضیحاتی بدین ؟
کاربر جدید
من هم با دوستمون موافقم همه یه جور نخبه هستند![]()
کاربر جدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)