همکار تالار نرم افزارهای موبایل
من فكر كنم تو ايران به جاي نژاد پرستي زبان پرستي هست. حتي تلوزيون ايران به جاي اينكه فرهنگ كل ايران رو نشون بده فقط فرهنگ تهران رو نشون ميده.زيباترين برنامه هاي تلوزيون مخصوص شبكه تهران هست و اين در نوع خودش يك ظلم بزرگ هستش نمي دونم چرا همه دنيا فكر ميكنه تهران يعني ايران.
مرگ بهترین پناه دردها و غم ها و رنج ها و بیدادگریهای زندگانی است
صادق هدایت
دوست آشنا
سلام
این زبان ترکی به نظر من یکی از سختترین زبانهای دنیاست
مهسا خانوم میشه یک کم گرامری تر و قانونمند تر آموزش بدین؟
تشکر بسیار
کاربر اخراج شده
من دوست ندارم بحث از عنوان اصلیش((آموزش زبان ترکی))منحرف بشه
ولی تو ایران فقط به زبان فارسی اهمیت داده میشه و بقیه زبانها را به دلیل لهجه مسخره می کنند
غافل از اینکه لهجه به دلیل حل شدن زبان آنها در زبان خودمان است
مثلا اگر بخواهیم یک پارچ آب را در یک لیوان بریزیم به صورت لهجه بیرون میزنه
کـــــــاربر فــــعال
بازی تمام شد همه با هم کلاغ پر !!
- – – ––•(-•LaDy Ds DeMoNa •-)•–– – – -
سلام
من هم قبلا یه فایل word برای آموزش زبان آذری گذاشته بودم که اگه دوست داشتین اونو هم ببینید
http://www.njavan.com/forum/showthre...ان-آذری
بیاییم پارسی را پاس بداریم
(واژهای بیگانه به کار نبریم)
سلام
ترکی حرف زدن خیلی خیلی سخت و انرژی بره
من با فرانسه و انگلیسی خیلی راحتتر کنار میام تا ترکی،
البته ساختار زبان تو اینا یه مشابهت هایی داره که تو فهم کمک می کنه ولی سختی کار تو لهجه است
حتی ترکی استانبولی هم از ترکی آذری به نظر راحتتر میاد. یه جورایی حروف تو استانبولی موقع ادا انگار غلظت کمتری دارن
سلام....من خودم دانشجوی رشته زبانم....ولی اینو محض اطلاع میگم ....زبان ترکی استانبولی شباهتی به زبان ترکی نداره خیلی کم شباهت داره....ولی زبان ترکی استانهای ترک زبان کشورمون به زبان اذری اذربایجان شباهت داره...
کاربر اخراج شده
سلام
ببینید دوست عزیز اولین کشوری که زبان خود را به صورت فونوتیک در دنیا نوشت،کشور آذربایجان است
البته تفاوتی که شما گفتین در نوشتار وجود داره و من میگم نوشتن ترکی کشور آذربایجان با الفبایی شبیه به روسی سخت تر هست
معیار شناخت زبان،فعل ها و قواعد هست که در هر 2 کشوذر آذربایجان و ترکیه شباهت زیادی به هم دارد
ممنون
یار همراه
ویرایش توسط نازخاتون : 23rd January 2012 در ساعت 11:22 PM
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)