چطور میشه فهمید كه یك آقا ثابت قدمه در خواستگاری
خب یكی از دوستان نزدیك خانم معمار (البته از طریق خانم معمار) از من این سوال رو پرسیده بود ... كه چطور میشه وقتی یه آقایی از ما خواستگاری می كنه ما باید بدونیم این آقا ثابت قدم هستن و یا راسگو هستن و یا مشكلی ندارن..؟؟
خب جواب این دوستمون ...!
به نظر شما اگه یه آقایی كه شما ازش خوشتون میاد هر حرفی بخواد باید بگین چشم ..؟
به نظر شما باید به هر چی اون می خواد تن بدید ..؟
خب اگه این جوری بشه عاقبت شما چی می شه ..؟
عاقبت چنین فردی:
بعد یه مدت كوتاهی كه واقعآ علاقه مند این آقا شدید چون از اول اون شما رو به راحتی به دست آورده پس نباید ارزش زیادی در نظرش داشته باشید و به راحتی ممكنه از شما روی بر گردونه و به طرف دیگه ای بره.
نكته ی بسیار بسیار مهم به تموم جوونا:
هیچ وقت تا وقتی كه شما حلقه ی نامزدی تو دست هم نكردین برای طرف مقابل به قولی لاو نتركونین...!
چرا..؟
چون نباید كاری بكنید كه به یكی وابسته گیه شدید پیدا كنین و اگه شرایط جوری بود كه شما بین عقل و دل یكی رو باید انتخاب كنین شما مجبور نشین دیوانه وار دل رو انتخاب كنین بلكه در اون شرایط به راحتی می توانید عقل را انتخاب كنین.
خب ادامه موضوع ...!
وقتی یه آقا میاد خواستگاریه شما و میگه كه اول دوستی بعد ازدواج چند گزینه بیشتر نداره :
1. اول اینكه اصلآ به ازدواج فكر نمی كنه یا شرایط ازدواج رو نداره و فقط می خواد كه ببینه كه شما به دردش می خورین یا نه ..؟
دقیقآ مثل یك جنس در این شرایط ممكنه با شما رفتار كنه یعنی پس از مدتی بیاد و بگه كه ما به درد هم نمی خوریم ... در حالی كه شما به شدت به اون وابسته هستید.
2.دوم اینكه خیلی ناشیه ...!
در این شرایط اگه شما پیشنهاد اون رو قبول كنید و با اون دوست بشید دقیقآ مثل این آقا ناشیانه برخورد كردید ... یعنی چی ..؟
یعنی اینكه در حالی كه برگ سبز در دست شماست شما از آن بر زد خودتون استفاده می كنین.
شما می تونید این جواب رو به راحتی بهش بدید ...!
اگه شما رو حرف خودتون ثابت قدم هستید مس تونید بیاین خواستگاری ..!!
و اگه اون آقا بهونه آورد كه این كه نمی شه و من نمی تونم بیام (بهوونه های واهی آورد) ... بدونید كه باید بی خیال بشید ... هر چند سخته.
ولی اگه به شرایط خاصی اشاره كرد و فرصت خواست خب شما هم منطقی برخورد كرده و به اون هر چقدر خواست وقت بدید ولی با اون هیچ رابطه ای نداشته باشید ... چون شما باید ارزش خودتون رو هم حفظ كنید و هم باید ارزش خودتون رو افزایش بدید... پس اگه در این شرایط اون هر چی گفت شما هم بگید چشم اون موقع ارزش شما خیلی خیلی كم میشه ... و مقصر هم خودتون هستید.
3.اگه اون آقا گفت كه می خوام بعد از درسمون ازدواج كنیم چون من كار و بار ندارم ...
خب شما هم بگید اون موقع بیا ..!
نكته:
این رو مطمئن باشید كه اگه اون آقا از شما خوشش بیاد هیچ وقت نمی تونه دوری شما رو تحمل كنه و به زودی سرو كلش پیدا می شه.
ولی اگه دیدید رفت و پشت سرش هم نیگا نكرد ...!
خوشحال باشین ... چون به شما علاقه ای نداشته و می خواسته یه عمر با شما دوست بشه و یه جورایی نیاز های عاطفی خودش رو تآمین كنه.
4.اگه اون آقا رفت و بازم اومد و با مشكلات بیشتر و این مشكلات رو بیان كرد ... این رو به حساب اینكه بهانه میاره نذارید بلكه بهتره در این شرایط دركش كرده و راه حل بهش پیشنهاد كنین.
معنی این پیشنهاد راه حل چیه .؟
به زبان خانم ها اینه كه من شما رو دوست دارم و دوست ندارم كه سختی بیشتری بكشید و به شما برای راحت تر شدن كارتون این پیشنهاد ها رو میدم.
این رفتار شما باعث می شه كه طرف آقا هم منظور شما رو بگیره ... و اونم از شما بیشتر خوشش بیاد.
5.اگه اون آقا بعد این موضوع ها شما رو همش زیر نظر گرفت ... این رو می تونید به حساب بی تجربگی طرف بذارید نه اینكه مشكل داشتنش.
چون دوست داره شما رو هی نگاه كنه ...!
چرا ..؟
چون دست خودش نیست و دوری شما براش یه مقدار سخته ...!
ولی باید این سختی رو به این آقا بدید ... در غیر این صورت خودتون مجبورید در آینده سختی بكشید.
درسته ... شاید برای شما هم سخت باشه...!
خب یه نتیجه گیری كلی:
نتیجه اینه كه شما به هیچ وجه پیشنهاد دوستی رو قبول نكنید ... البته اگه اون آقا رو دوست دارید و دوست دارید همیشه تا آخر عمر ... نه یه مدت كوتاه (این مدت كوتاه ممكنه چند ماه هم باشه)..!
نكته ی آخر:
نكته ی آخر اینه كه ... با این كه سخته ولی گاهی باید شما به هر سختی كه هست باید بتونید كه از فردی كه دوست دارید بگذرید ... به دلایل مختلف ....
مثلآ خانواده خیلی مهمه ... اگه شما بخواهید كه بدون در نظر گرفتن تفاوت های خانواده ها ازدواج كنین ... اولآ خانواده ها مخالفت می كنن ... ثانیآ اگر هم ازدواج كنین ... در آینده مشكل پیدا می كنین.
این نكته رو همیشه به خاطر بسپارید:
عشق سخته ... و دوری معشوق سخت تر ... ولی گاهی باید با این موضوع كنار اومد ... ولی اگه نتونید به راحتی با این موضوع كنار بیاید ضربه ی سختی می خورید ... پس سعی كنیم قبل از عاشق شدن تمامی موارد رو در نظر بگیریم و منطقی تصمیم بگیریم.
خب اگه مشكلی پیش اومد و در این جا بهش نپرداخته بودم حتمآ بگید.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)