چرا خانم ها دوست دارند كه همسرشان از خودشان بزرگتر باشد.؟
سلام دوستان ...
بعد از یه مقدار افشا كردن اسرار خانم ها توسط شما ها من می خوام چند تا از اسرار توپ این خانم ها رو فاش كنم ... پس خوب این مطالب رو بخونین و اگه سوالی بود مطرح كنین حتمآ جواب می دم.
چرا خانم ها دوست دارن شوهر بزرگتر از سن خودشان داشته باشند ...؟
ابتدا این به این مسئله می پردازیم ..؟
چرا خانم ها فكر می كنن چون سن بلوغ اونها در اسلام 9 ساله و بلوغ آقایون 15 ساله پس خانمها رشد عقلی بیشتری دارند ..؟
اشتباه خیلی از خانم ها اینه كه بلوغ جسمی رو با بلوغ فكری اشتباه می گیرن و خودم بارها و بارها دیدم و شنیدم كه یه خانم اول همین رو مطرح میكنه كه واقعآ اشتباهه...!!
چرا كه این دو ، دو مسئله متفاوت هستند و هیچگاه بلوغ جسمی در یك فرد نمی تواند منجر به بلوغ فكری هم شود و بلوغ فكری وابسته به زمان و مكان رشد شخصیتی هر فرد در اجتماع و به نوع برخورد اجتماعی طرف بر می گرده.
متاسفانه ، متاسفانه یكی از مشكلات ازدواج خیلی از جوانان اینه كه تعریف درستی از این موضوع مسئله ی سن ندارن ...!
چرا كه وقتی یه آقا از یه خانم خواستگاری می كنه اول می پرسن سن شما..؟
چرا كه فكر می كنن اگه سن بزرگتر بود یعنی عقل و بلوغ فكری هم بیشتر باید باشه ... كه كاملآ اشتباهه ...!
خب حالا چیكار باید كرد..؟
ابتدا نباید خانم ها هر خواستگاری رو رد كنن ... چرا ..؟
چون آقا اگه سنش هم كمتر از اونا باشه به هر حال یه روزی هم خانم و هم آقا به یه سنی می رسن كه از نظر بلوغ فكری تقریبآ در یك رده هستند و بالا تر بودن این بلوغ مستلضم تحصیلات اضافی و جامعه ای است كه افراد در اون رشد و بزرگ شدند.
دوم اینكه بزرگی سن در آقایون نسبت به خانم ها هم حدی داره ...
مثلآ اگه یه خانم بیش از دو سال از یه آقا نمی تونه باشه ...
چرا..؟
برای اینكه اوایل زندگی این حس به طرف خانم ممكنه دست بده كه نقش یك مادر رو داره برای آقا انجام می ده نه زن ..؟
و همچنین حس می كنه كه اون پناهگاه و تكیه گاه رو نداره و خودش رو باز هم تنها فرض می كنه ...!
خب پس خانم ها در چه شرایطی می تونن مطمئن باشند كه همسر دلخواه اونها اگر هم از خودشون بزرگتر باشه ولی به بلوغ كامل فكری رسیده و می تونه یه تكیه گاه باشه ..؟
ابتدا با حرف زدن با طرف مقابل و از نحوه ی برخورد اجتماعی هر كس میشه فهمید كه به بلوغ فكری رسیده یا نه ..؟
دوم اگه یك آقا بتونه یك خانم بزرگتر از خودش رو قبول كنه تا حد زیادی خانم هم باید بدونه كه از نظر بلوغ فكری میشه به این آقا اعتماد كرد ولی این تنها یك سمت قضیه است ... نه تمامش..!!!
جمع بندی:
خب اول اینكه سن یه آقا می تونه حداكثر 2 سال از سن خانم بیشتر باشه چرا كه بیشتر از این سن ممكنه بعدآ در زندگی برای دو زوج مشكلات زیادی پیش بیاد.
دومآ این رو نگفتم كه همه دنبال زن بزرگتر از خودشون بگردن ... فقط در شرایطی خاص این امكان ممكنه...!
سومآ خانم ها باید در رابطه ی خود با آقای كوچكتر از خود متوجه رفتار طرف هم باشند و رفتار های اجتماعی یك فرد با اطرافیان خودش این موضع رو می تونه تا حد زیادی روشن كنه كه یك فرد تا چه حد به بلوغ فكری رسیده.
توصیه من به خانم ها:
هیچگاه زود در مورد هر فردی قضاوت نكنید و فقط به سن اون فرد كه كوچكتر شماست اكتفا نكنید چرا كه هر فرد ممكنه یه نكات منفی و مثبتی داشته باشه.
ضمنآ این نكات رو من از كتابی جایی كش نرفتم ... پس می تونید سوالهاتون رو از خود من در همین بخش بپرسید.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)