دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 88

موضوع: شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟

کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مهندسی نفت - بهره برداری
    ارسال تشکر
    1,565
    دریافت تشکر: 2,101
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض پاسخ : شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟

با سلام و عرض وقت بخیر خدمت دوستان
    خدا قوت

والله هنوز واسه من این موقعیت پیش نیومده . ولی از نظر من نمیشه با سوال کردن و حرف زدن نیم ساعته طرف مقابل رو شناخت .
    شناخت وقتی حاصل میشه که طرفین با هم رفت و آمد داشته باشند . بدون پرسیدن هرگونه سوالی انسان با دیدن رفتار و طرز برخورد طرف مقابلش پی به شخصیت اون میبره . شناختی که با هزاران سوال هم حاصل نمیشه از دیدن حالات و رفتار های عادی و روزمره طرف مقابل به دست میاد .

من در اون نیم ساعت سعی میکنم بفهمم بلده غذا درست کنه یا نه ! ( نخندید ، جدی گفتم . خیلی واسم مهمه خوب )

2. 9 کاربر از پست مفید RezaOnlinE سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر - نرم افزار
    ارسال تشکر
    5,023
    دریافت تشکر: 4,729
    قدرت امتیاز دهی
    3409
    Array
    Bad Sector's: جدید102

پیش فرض پاسخ : شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط آرامش درون نمایش پست ها
    قبول دارم خیلی سخته ، ولی بالاخره یه روزی هممون تو یه همچین موقعیتی قرار میگریم ، شاید بهتر باشه از الان بهش فکر کنیم ، تا اون روز به چه کنم چه کنم نیافتیم
    نه خير
    كي گفته كه همه تو همچين موقعيتي قرار مي گيرن

دوست خوبم حتی اگر آشنایی با شیوه ایی به جز خواستگاری باشه در ابتدای آشنایی سوالاتی برای اشنایی مطرح می شه .
    هدف دوست خوب ما طرح سوالاتی مفید و کلیدی برای آشنایی است .
    ویرایش توسط Bad Sector : 28th February 2011 در ساعت 10:17 PM
    برای داشتن چیزی که تا به حال نداشته اید
    باید کسی باشید که تا به حال نبوده اید

4. 10 کاربر از پست مفید Bad Sector سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر
    ارسال تشکر
    6,001
    دریافت تشکر: 5,961
    قدرت امتیاز دهی
    238
    Array

داداش گلم سوالت نکته انحرافی داره!!!! تو نیم ساعت هم باید بپرسی هم جواب بدی یعنی فقط 15 دقیقه وقت داری تو که هنوز شروع نکرده حق زنتو خوردی
    خوشم میاد که تو گول زدن خودمون استادیم چه تضمینی برای شنیدن جواب راست یا حداقل پرهیز از بزرگنمایی هست که معمولا تو این مواقع همه دچارش میشن.
    حالا من یه سوال میپرسم وقتی با یه نفر آشنا میشید و اون یه نفر به دلتون میشینه از چی اون خوشتون اومده؟
    کمالات یا جمالات
    آآآآآآآآآررررررررره همتون درست گفتید :کمالات خوب البته استثناء هم وجود داره که شامل همه نیست

زندگی مثل یه هندونه سر بسته میمونه (واسه همینه که پدیده ی به شرط چاقو اختراع شده ) آدما به طور متوسط 70 سال عمر میکنن و اکثرا در حالی از دنیا میرن که هنوز خودشون رو نشناختن (شناختن یکی دیگه تو ربع ساعت!!!!!)

مراسم خواستگاری فقط یه معارفه جمعی بین دو جوون و خانوادهاشون که اگر کلیات هم رو پسندیدن باید یه مدتی رو با هم بگذرونن تا به یه شناخت نسبی برسن . بعد نامزدی که زمان اصلی شناخت جزییات که متاسفانه اینجا اکثرا به رمانتیک بازی اون رو تلف میکنن وفردا وا.........
    البته این نظر شخصی بنده ست.

همیشه رفتن رسیدن نیست.ولی برای رسیدن باید رفت در بن بست هم راه آسمان باز است پس پرواز را بیاموزیم

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مهندسی شیمی طراحی فرایندهای صنایع نفت
    ارسال تشکر
    1,963
    دریافت تشکر: 453
    قدرت امتیاز دهی
    34
    Array

تاپیک جالبیه.
    من اول از مسایل اعتقادی میپرسیدم: خدا و دین و ایمان و پایبندی
    خب یه سری از اطلاعات هم از قبل هس دیگه
    ‏2. میپرسیدم در مورد روابط اجتماعی،ادامه تحصیل ،کار و ظاهر طرف مقابلش چه نظری داره.
    چون مبنا بر ازدواجه پس دروغ خیلی کم پیش میاد ولی بازم درخواست میکردم اساس رو بر صداقت بذاریم چون از دروغ متنفرم.
    دینگ دینگ زمان تموم شد و حکایت همچنان باقیست...
    عشق در آغوش کشیدن است
    در آغوش خفتن است
    و در آنجا در آغوش سوختن است
    و در آغوش مردن است.

یار همیشگی
    ارسال تشکر
    10,614
    دریافت تشکر: 19,174
    قدرت امتیاز دهی
    3110
    Array
    تووت فرنگی's: لبخند

فقط باید بفهمم صداقت داره یا نه همین!
    دلم تنگه پرتقالِ من!

8. 12 کاربر از پست مفید تووت فرنگی سپاس کرده اند .

همکار تالار حقوق
    ارسال تشکر
    6,792
    دریافت تشکر: 6,010
    قدرت امتیاز دهی
    3319
    Array
    غزل بارون's: جدید54

خب مسلما سوالات واضح پرسیده میشه منظور اعتقادات مذهبی-علاقه مندی های ایشان نسبت به ورزش و سرگرمی ها و همچنین مطالعه کتاب-در ارتباط با شغل ایشان -ادمه تحصیل-برای آشنایی بیشتر او هم اگر جلسه اول خوب پیش رفت میشه از دوستانش طرف مقابل را شناخت
    دنیا
    پا به ماه ِ
    لبخند توست
    بخند
    بگذار زندگی بدنیا بیاید...

10. 11 کاربر از پست مفید غزل بارون سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر
    ارسال تشکر
    2,136
    دریافت تشکر: 2,902
    قدرت امتیاز دهی
    76
    Array

ازش میپرسم چقدر من رو میشناسه؟
    من بهتر از هر کسی خودم رو میشناسم.و این رو میدونم که من ممکنه با هر اخلاقی سازگار باشم ولی هر کسی نمیتونه بامن سازش داشته باشه.
    ولی مسائلی که تو جلسه ی خاستگاری حتما مطرح میکنم:یکی بحث حجابه و دیگه اینکه تو تصمیمات زندگی حرف اول و آخر رو مرد میزنه.
    البته بنده فرد مستبد و متکبری نیستم ولی در تجربیاتی که در برخورد با جنس مخالف داشتم به این نتیجه رسیدم که قوه ی تفکر خانم ها نسبت به آقایان پایین تر است.
    هیچ کس همراه نیست!...
    تنهای اول...!

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    ریاضی
    ارسال تشکر
    3,765
    دریافت تشکر: 1,698
    قدرت امتیاز دهی
    33
    Array

سلامی پا برهنه!
    ببخشید ها ولی همینجوری که نمیشه!!!
    مطمئنا باید از قبل یک چیزایی رو ازش بدونیم.
    حالا چه از طریق خودمون و چه از طریق خانواده.
    حالا با فرض محال اگه آدم تو یک همچین موقعیتی قرار گرفت ، اولین سوالی که من میپرسم در مورد اعتقاداتشه .
    سوال بعدی ای که میپرسم در مورد طرز فکر و اندیشه شه.که فکر میکنم این سوال خیلی وقتمون رو بگیره.
    سوال بعدی ای که میپرسم در مورد صداقته.
    بعدی هم یکسری از سوالاتیه که شخصیت و فرهنگش رو بهم نشون بده.
    مثل رنگ مورد علاقه، غذا مورد علاقه، ورزش ، قرآن، زمان ، جامعه ، و...
    امیدوارم که با این سوال ها وقتمون تموم نشه و بتونیم بیشتر همدیگه رو بشناسیم.
    عاشقان نقطه پرگار وجودند ولی
    عشق داند که در این دایره سرگردانند

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    80
    دریافت تشکر: 280
    قدرت امتیاز دهی
    27
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط amin_745 نمایش پست ها
    داداش گلم سوالت نکته انحرافی داره!!!! تو نیم ساعت هم باید بپرسی هم جواب بدی یعنی فقط 15 دقیقه وقت داری تو که هنوز شروع نکرده حق زنتو خوردی
    خوشم میاد که تو گول زدن خودمون استادیم چه تضمینی برای شنیدن جواب راست یا حداقل پرهیز از بزرگنمایی هست که معمولا تو این مواقع همه دچارش میشن.
    حالا من یه سوال میپرسم وقتی با یه نفر آشنا میشید و اون یه نفر به دلتون میشینه از چی اون خوشتون اومده؟
    کمالات یا جمالات
    آآآآآآآآآررررررررره همتون درست گفتید :کمالات خوب البته استثناء هم وجود داره که شامل همه نیست

زندگی مثل یه هندونه سر بسته میمونه (واسه همینه که پدیده ی به شرط چاقو اختراع شده ) آدما به طور متوسط 70 سال عمر میکنن و اکثرا در حالی از دنیا میرن که هنوز خودشون رو نشناختن (شناختن یکی دیگه تو ربع ساعت!!!!!)

مراسم خواستگاری فقط یه معارفه جمعی بین دو جوون و خانوادهاشون که اگر کلیات هم رو پسندیدن باید یه مدتی رو با هم بگذرونن تا به یه شناخت نسبی برسن . بعد نامزدی که زمان اصلی شناخت جزییات که متاسفانه اینجا اکثرا به رمانتیک بازی اون رو تلف میکنن وفردا وا.........
    البته این نظر شخصی بنده ست.

نقل قول نوشته اصلی توسط parvazeh نمایش پست ها
    تاپیک جالبیه.
    من اول از مسایل اعتقادی میپرسیدم: خدا و دین و ایمان و پایبندی
    خب یه سری از اطلاعات هم از قبل هس دیگه
    ‏2. میپرسیدم در مورد روابط اجتماعی،ادامه تحصیل ،کار و ظاهر طرف مقابلش چه نظری داره.
    چون مبنا بر ازدواجه پس دروغ خیلی کم پیش میاد ولی بازم درخواست میکردم اساس رو بر صداقت بذاریم چون از دروغ متنفرم.
    دینگ دینگ زمان تموم شد و حکایت همچنان باقیست...
    نقل قول نوشته اصلی توسط bad sector نمایش پست ها
    نه خير
    كي گفته كه همه تو همچين موقعيتي قرار مي گيرن

دوست خوبم حتی اگر آشنایی با شیوه ایی به جز خواستگاری باشه در ابتدای آشنایی سوالاتی برای اشنایی مطرح می شه .
    هدف دوست خوب ما طرح سوالاتی مفید و کلیدی برای آشنایی است .
    نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline نمایش پست ها
    با سلام و عرض وقت بخیر خدمت دوستان
    خدا قوت

والله هنوز واسه من این موقعیت پیش نیومده . ولی از نظر من نمیشه با سوال کردن و حرف زدن نیم ساعته طرف مقابل رو شناخت .
    شناخت وقتی حاصل میشه که طرفین با هم رفت و آمد داشته باشند . بدون پرسیدن هرگونه سوالی انسان با دیدن رفتار و طرز برخورد طرف مقابلش پی به شخصیت اون میبره . شناختی که با هزاران سوال هم حاصل نمیشه از دیدن حالات و رفتار های عادی و روزمره طرف مقابل به دست میاد .

من در اون نیم ساعت سعی میکنم بفهمم بلده غذا درست کنه یا نه ! ( نخندید ، جدی گفتم . خیلی واسم مهمه خوب )
    نقل قول نوشته اصلی توسط setaysh163 نمایش پست ها
    ازش میپرسم چرا میخواد نیم ساعته ازدواج کنیم
    نقل قول نوشته اصلی توسط ✿water l!ly✿ نمایش پست ها
    فقط باید بفهمم صداقت داره یا نه همین!
    نقل قول نوشته اصلی توسط غزل بارون نمایش پست ها
    خب مسلما سوالات واضح پرسیده میشه منظور اعتقادات مذهبی-علاقه مندی های ایشان نسبت به ورزش و سرگرمی ها و همچنین مطالعه کتاب-در ارتباط با شغل ایشان -ادمه تحصیل-برای آشنایی بیشتر او هم اگر جلسه اول خوب پیش رفت میشه از دوستانش طرف مقابل را شناخت
    نقل قول نوشته اصلی توسط 0014 نمایش پست ها
    ازش میپرسم چقدر من رو میشناسه؟
    من بهتر از هر کسی خودم رو میشناسم.و این رو میدونم که من ممکنه با هر اخلاقی سازگار باشم ولی هر کسی نمیتونه بامن سازش داشته باشه.
    ولی مسائلی که تو جلسه ی خاستگاری حتما مطرح میکنم:یکی بحث حجابه و دیگه اینکه تو تصمیمات زندگی حرف اول و آخر رو مرد میزنه.
    البته بنده فرد مستبد و متکبری نیستم ولی در تجربیاتی که در برخورد با جنس مخالف داشتم به این نتیجه رسیدم که قوه ی تفکر خانم ها نسبت به آقایان پایین تر است.
    نقل قول نوشته اصلی توسط warrior نمایش پست ها
    سلامی پا برهنه!
    ببخشید ها ولی همینجوری که نمیشه!!!
    مطمئنا باید از قبل یک چیزایی رو ازش بدونیم.
    حالا چه از طریق خودمون و چه از طریق خانواده.
    حالا با فرض محال اگه آدم تو یک همچین موقعیتی قرار گرفت ، اولین سوالی که من میپرسم در مورد اعتقاداتشه .
    سوال بعدی ای که میپرسم در مورد طرز فکر و اندیشه شه.که فکر میکنم این سوال خیلی وقتمون رو بگیره.
    سوال بعدی ای که میپرسم در مورد صداقته.
    بعدی هم یکسری از سوالاتیه که شخصیت و فرهنگش رو بهم نشون بده.
    مثل رنگ مورد علاقه، غذا مورد علاقه، ورزش ، قرآن، زمان ، جامعه ، و...
    امیدوارم که با این سوال ها وقتمون تموم نشه و بتونیم بیشتر همدیگه رو بشناسیم.

با تشکر از همه دوستانی که تو این بحث شرکت کردن ، منظور من از طرح این سوال این نبود که به شناخت دقیق و کاملی از طرف مقابلمون برسیم ، این واقعا غیر ممکنه که بشه کسی رو تو نیم ساعت شناخت ، اما بالاخره این وقتیه که در اختیار ما قرار گرفته شده و بهتره که به بهترین نحو ممکن ازش استفاده کنیم ، شاید سوالایی باشن که بشه باهاشون به یه شناخت نسبی رسید ، ما برای انتخاب خیلی چیزا وقت کمی داریم و مجبوریم با ترفند هایی از این وقت کم بهترین انتخاب رو بکنیم...

ویرایش توسط آرامش درون : 28th February 2011 در ساعت 05:00 PM

زندگی داشتن دوست داشتنی ها نیست
    دوست داشتن داشتنی هاست

14. 9 کاربر از پست مفید آرامش درون سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    80
    دریافت تشکر: 280
    قدرت امتیاز دهی
    27
    Array

اما از نظر خود من سوالایی که پرسیده میشن یه طرف هستن ، و جوابها یا حتی نوع رفتاری که طرف مقابل بعد از شنیدن سوال از خودش بروز میده یه طرف دیگه ، مثلا اگه از طرفمون بپرسیم که شما به مادیات اهمیت میدید ، و اون در جواب بگه : نه به هیچ وجه ، من اصلا مادیات برام مهم نیست و فقط ههمسرم واسم مهمه و بس....
    خب این رفتار و این جواب به نظر شما معرف چیه؟
    یعنی واقعا طرف به مادیات به هیچ وجه اهمیت نمیده ؟ مطمئنا نه... توی این دنیایی که ما توش زندگی میکنیم ، دو دسته بیشتر وجود ندارن:1. اونایی که خیلی زیاد به مادیات اهمیت میدن و 2. اونایی که کمتر از بقیه به مادیات اهمیت میدن ، و نمیشه آدمی رو پیدا کرد که هرگز به مادیات اهمیت نده ، پس طرف مقابل یا تحت تاثیر احساسات چیزی رو گفته که اصلا درست نیست ، یا کلا خیلی آدم صادقی نیست ، پس این میشه یه پون منفی به ضرر طرف مقابل...
    خب راه های دیگه ای هم هست و سوالای دیگه که بشه باهاش شناخت نسبی ای از طرف مقابل تو این نیم ساعت به دست آورد به نظر شما به غیر از این مورد دیگه چه چیزی هست؟

زندگی داشتن دوست داشتنی ها نیست
    دوست داشتن داشتنی هاست

16. 9 کاربر از پست مفید آرامش درون سپاس کرده اند .

صفحه 2 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)