خداداد عزيزى بازيكن پيشين تيم ملى در خصوص بازى اين تيم مقابل كره جنوبى گفت: مقابل كره اصلاً خوب بازى نكرديم، گلى هم كه زديم روى نبوغ نكونام بود، هنگامى كه جواد پشت توپ قرار گرفت مطمئن بودم كه او اين توپ را گل مى كند. او در ادامه افزود: اگر درخشش رحمتى نبود ما بازنده مى شديم. من به دوستانم گفتم شكم دروازه بان كره از شكم من هم بزرگتر بود اما ما نتوانستيم حتى روى دروازه حريف فشار بياوريم تا ببينيم كه اين شكم چگونه مى خواهد مقابل ضربات ما واكنش نشان دهد. خداداد در ادامه تأكيد كرد قبل از بازى با كره جنوبى ۶۰ درصد شانس صعود به جام جهانى داشتيم اما نتيجه تساوى مقابل كره شانس ما را به كمتر از ۵۰ درصد كاهش داده است.وى در خصوص نبود كريمى در تيم ملى گفت: در ديدارهاى سنگين مانند بازى با كره بهتر است از بازيكنان باتجربه اى چون على كريمى و مهدوى كيا استفاده كنيم زيرا تجارب آنها قطعاً به ما كمك بسيارى خواهد كرد. خداداد در اين رابطه افزود: بايد ديد چه اتفاقى افتاده كه كريمى دوست ندارد در تيم ملى باشد، من با ۲۰ متر شكم هنوز هم دوست دارم براى تيم ملى بازى كنم. بنابراين كريمى هم كه اكنون در آمادگى كامل به سر مى برد دوست دارد براى كشورش افتخار بيافريند. ما در جهنم سئول به حضور باتجربه ها در تيم ملى نيازمنديم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)