عنوان آموزش : Making of Blackhunter
نام تهیه کننده : monisoft
مبحث آموزش : Modeling , Texturing , Lighting & Rendering
نرم افزارها : 3dsmax , vray , photoshop
با عرض سلام خدمت همه عزیزان و تشکر از مسئولین سایت که بابت رشد روزافزون انیمیشن CG دارن زحمت میکشن و این گونه مسابقات را برگزار میکنند که عرصه یک رقابت سالم را تو این زمینه فراهم میکنند که نتیجه اش کارای خوبی بود که دیدیم . من هم به نوبه خودم سعی کردم سهم کوچکی تو این روند رو به پیشرفت داشته باشم برای همین این making ofرو از کارم اماده کردم تا شما عزیزان هم با روند کاره من اشنا بشین امیدوارم که خوشتون بیاد.
Concept
در ابتدا برای خلق یک اثر 3D مهمترین قسمت داشتن یک طرح 2بعدی خوب از کاراکتری که میخواهید بسازید که گاهی اوقات هم خودتون مجبورید به علت نداشتن طرح خوب این وظیفه رو به عهده بگیرید من نیز به علت نداشتن طرح بعد از مرور اثار متعدد 2D و 3D از چند کاراکتر که شامل کاراکتر Optimus , Bionic Commando و Section 8 بود الهام گرفتم و به کاراکتر اصلی مورد نظرم رسیدم که میتونین Model Sheet رو ببینید.
Modeling
بعد از تهیه Reference ها و Model Sheet به سراغ مدل سازی base بالا تنه کاراکتر با استفاده از Polygon Modeling رفتم بعد از تکمیل بالا تنه کاراکتر متناسب با فرم کاراکتر دستها را به صورت کاملا مکانیکی مدل کردم و بعد از دستها به سراغ جزئیات سینه و پشت رفتم و با ساختن ماسک کاراکتر بالا تنه را تکمیل کردم .
بعد از این قسمت سراغ پایین تنه کاراکتر رفتم که مهمترین قسمت کاراکتر میباشد به خاطر اینکه پاهای کاراکتر هر چقدر قوی تر و توپرتر باشد به کاراکتر فرم ایستایی بیشتری می بخشد.
خوب این کاراکتر یک چیزی کم داشت ، آن هم یک سلاح خوب برای کشتار دسته جمعی. فقط عزیزان باید موقعی که جزئیات را اضافه میکنیم باید حواسمان به face و vertex مدلمان باشد که بیش ازحد اضافه نباشد.
Texturing
تکسچر (بافت) مهمترین قسمت کار است چون اگر تکسچر کار خوب باشد با یک نور ساده هم میشود به نتیجه خوبی در رندر رسید. برای یک تکسچرینگ خوب اول باید UV خوبی از مدلمان باز کنیم که کشیدگی در تکسچرایجاد نشود. من هم بعد از UV کاراکتر به سراغ تکسچرکاراکتر رفتم.
مهمترین نکته در تکسچر این است که تکسچر ما نباید خام باشد یعنی با اضافه کردن کثیفی و خرابی و نوشته روی تکسچر میتوانیم تکسچرمان را قویتر و پختهتر کنیم که اینجا میتوانید تفاوت دو تکسچر را با هم ببینید.
در اینجا میتوانید تمامی تکسچرهای کار را ببینید.
Material
ویژگی یک متریال خوب این است که بتواند به طور کامل جنسیت مورد نظرتان را مثلا یک فلز زنگ زده و یا براق را به خوبی نشان دهد از اینرو متریال هم تاثیر بسزایی دارد که البته نورپردازی شما هم میتواند به متریالتان خیلی کمک کند و متریالهایی هم که میخواهید استفاده کنید باید متناسب با موتور رندر شما ساخته شود.
من چون با موتور رندر V-Ray کار میکنم متریالهایم را هم با V-Ray ساختهام.
Rig
در این مرحله باید کاراکتر را برای یک رندر خوب به یک فیگور مناسب میرساندم. برای اینکه سریع به نتیجه برسم از کاراکتر استودیو استفاده کردم.
بعد از فیکس کردن Bip کاراکتر را به فیگور مورد نظر رساندم.
Render and Composite
در این مرحله به سادهترین و لذتبخشترین قسمت کار یعنی یک رندر خوب از کاراکتر میرسم البته این به خاطر جزئیات در مدل و تکسچرقوی کاراکتر میباشد که شما هر چقدر در این قسمتها وقت بیشتری بگذارید در رندر سریعتر و بهتر به نتیجه میرسید.
در اینجا میتوانید بعضی از لایههای رندر را مشاهده کنید.
که من با استفاده از همین لایه ها در فتوشاپ کامپوزیت کردم.
امیدوارم که مورد پسندتان واقع شده باشد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)