اصلا من کلا با اصول دین موافقم جز همین اصل امامت... ما تو قرآن آیه ای داریم که توش خدا از ما میخواد گروه گروه نشیم...
تعصب به خرج دادن درمورد اصل امامت فقط به تفرقه افکنی بیشتر بین سنی ها و شیعه ها دامن میزنه!
اینکه مسیحیا یا پیروان ادیان دیگه رو نجس بدونیم بشتر گروه گروه میشیم!!!
اینکه چند نفرو مرتد اعلام کنیم گروه گروه شدنه... با حکم خدا مغایرت داره... با عقل جور در نمیاد آخه!!!
خدا از ما میخواد که خودمون جزئی از یه کل واحد بدونیم و متفرقه نشیم. قرآن رو اصل اتحاد تاکید داره... اما اسلام امروزی مبناش اینه: بالاتر دونستن خودمون نسبت به بقیه... که فقط شیعه ها میرن بهشت! که مسلمونا فقط پاکن و همه نجس! که همه ادیان اشتباه میگن به جز اسلام... اونم تازه فقط شیعه!!! یه دوست مسیحی می گفت: شما مسلمونا به شدت خودخواهین!!! جز خودتون کسی دیگه رو قبول ندارین. پیامبرتون گفته من آخریم و جز من دیگه کسی نمیاد اما پیامبر ما اومدن پیامبری بعد از خودشو نادیده نگرفته... جز قشر خودتونو نجس میدونین و الی آخر!!! البته من همه حرفاشو قبول ندارم... اما خودخواهی رو درست میگه... وقتی که چت میکردم با پیروان دینهای مختلفی از کشورای دیگه خیلی مواجه میشدم... با سنی ها که چت می کردم تا میگفتم ما مسیحیانو نجس میدونیم فوری میپرسیدند :تو شیعه ای؟؟؟ و همه شونم از تشیع بیزار بودن چون معتقد بودن تغییرات زیادی رو تو اسلام خالص بوجود آورده یا برداشتش از احکام و... اشتباهه... از این قبیل مثالها زیاد دارم... اما ما چطور خودمونو بنده خدا میدونیم وقتی داریم نص صریح قرآنو زیرپا میذاریم؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)