دوست عزيز من قبلا توي پست هاي قبلي به طور واضح گفتم كه هيچ توهيني در تصاوير وجود نداره.....
اين تصاوير رو خود اعراب روي نت خبرگزاری خودشان قرار داده اند ....ما بي تقصيريم...لطفا شك نداشته باش.
فكر نكنم اين اعراب كه حتي كتابي كه محمد (ص) به بشارت آورده و همين اعراب اون رو به نوعي تحريف ميكنند از ما رو سفيدتر باشند....
مادر من زماني كه مشرف به مكه شدند كتاب قراني رو با خودشون اوردند كه همين اعراب چند تا از سوره هايي كه درباره جهاد در راه خدا بود رو حذف كرده بودند و من اين قران رو هنوز دارم....پس مطمن باش اين اعراب ي چيزي از رو سياهي هم اونورتر هستن....من برات مثال زدم تا نگي اونا خيلي خوب هستن....يادت باش من سند دارم از تحريف قران توسط همين اعراب رو سفيد!!!!!!!
دوست عزيز ايمان و اعتقاد هر كس دست خودش هست....خدا گفته ماه رمضان ماه روزه هست هر كس عقيده دارد روزه ميگيره و هر كس فاقد عقيده هست نميگيره.....پس حتمن لازم نيست به مسافرت بروند تا روزه نگيرن.....و در ضمن هر كس در زمان مرگ درون گور خودش قرار ميگيرد و صد البته با اعمال خودش و خودش پاسخگو هست نه كس ديگه اي !
تعصب اعراب رو نماز و روزه بايد هم بيشتر باشد البته به روش خودشون به نماز و روزه احترام ميگذارند و اين دليل نيست كه بگيم اونا خيلي عالي هستن.
راستش تا الان توي صحراهاي داغ عربستان و يا عراق نرفتم ولي به كوير بي آب و علف لوت و دشت كوير در كرمان و يزد زياد رفتم ولي كسي رو نديدم در اين مكان ها مارمولك يا سوسمار بخورد چون اين فرهنگ هست كه ميگويد مردم اون مكان ها چطور رفتار كنند.
راستش اينقدر از اسراف كاري در كشورهاي اعراب تصوير ديدم كه بدونم صحراهاي داغ ديگه تاثيري نداره.... همش حرفي بيش نيست.
البته كه سوسمار خوردن خلاف شرع نيست و كسي هم اعتراضي ندارد نوش جون همه اعراب .....و
اصلا هدف اين تاپيك اين نبوده كه بگه گوشت سوسمار خلاف شرع هست يا نه...اين تاپيك فقط يك اطلاع رساني ساده هست و ديگر هيچ.
فقط بدون همين اعراب كشور منو كه مثل جون برام هست از توهين هاي رنگارنگ خودشون پر كرده اند از تغيير نام عزيز خليج پارس بگير تا رايج كردن سنت وهابي در ايران.....دوست من اينا توهين نيست....اينا دشمني با ايران نيست.....؟؟
شايد سوسمار خوري ربطش فقط به اعراب داشته باشه
ولي تغيير نام خليج فارس به همه دنيا ربط داره...اينو به ذهنت بسپار....بدون همين اعراب رو سفيد از نظر شما...ميخوان اين خليج رو به نام خودشون تغيير بدهند و مطمن باش اين ارزو رو با خودشون به قيامت خواهند برد.....
موفق و مويد بودن ايرانيان تنها در دفاع از ايران و عقايد ايراني و تاريخ پرشكوهش هست....مگر غير از اين موفقيت وصول نميشود......

علاقه مندی ها (Bookmarks)