دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: تصاویری مستند از سوسمار خوري اعراب!!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    باستان شناسي
    ارسال تشکر
    7,753
    دریافت تشکر: 30,245
    قدرت امتیاز دهی
    894
    Array

Angry پاسخ : تصاویری مستند از سوسمار خوري اعراب!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed civil1 نمایش پست ها
    اوه اوه چه خبره دوستان یواش تر برید زمین نخورید
    چقدر راحت توهین می کنید به دیگران شما
    اصلا چه نیازیه که اینقدر مانور میدید روی مسائل غیر مهم از این دست
    شما که به راحتی اعراب رو .... می خونید بهتره یک امار سر انگشتی به شما بدهم
    ماه رمضان ما که میشه در ایران همه میریزند تو شرکت های مسافرتی
    تو ملا عام روزه خوری شده عادت همه حالا روزه گرفتنش هیچی
    به نظر من تعصب اعراب روی روزه و نماز اول وقت و مسجد رفتن از خیلی های ما بیشتره
    به عبارتی همون افرادی که شما بهشون توهین میکنید در محشر رو سفید تر از ما هستند
    شما مگه تو صحرا های گرم و سوزان عربستان و عراق رفتید و ببینید وقتی در شعاع 10 کیلومتر مربع چند جنبنده به زحمت بتونی پیدا کنید ! سوسمار و خوردنش غنیمته
    این یک اجباره و یک انتخاب نیست
    تازه اگر هم انتخاب باشه و خلاف شرع نباشه هیچ کس حق توهین نداره!
    من نمی دونم که گوشت سوسمار طبق اسلام حرومه یا مکروحه یا حلاله ولی اگر خلاف شرع نباشه هیچ گله ای نیست اصلا این قضیه به ما و خیلی های دیگه ربطی نداره و در این موارد نباید کسی نظر شخصی بدهد و محکوم کند

موفق و موید باشید

دوست عزيز من قبلا توي پست هاي قبلي به طور واضح گفتم كه هيچ توهيني در تصاوير وجود نداره.....

اين تصاوير رو خود اعراب روي نت خبرگزاری خودشان قرار داده اند ....ما بي تقصيريم...لطفا شك نداشته باش.

فكر نكنم اين اعراب كه حتي كتابي كه محمد (ص) به بشارت آورده و همين اعراب اون رو به نوعي تحريف ميكنند از ما رو سفيدتر باشند....

مادر من زماني كه مشرف به مكه شدند كتاب قراني رو با خودشون اوردند كه همين اعراب چند تا از سوره هايي كه درباره جهاد در راه خدا بود رو حذف كرده بودند و من اين قران رو هنوز دارم....پس مطمن باش اين اعراب ي چيزي از رو سياهي هم اونورتر هستن....من برات مثال زدم تا نگي اونا خيلي خوب هستن....يادت باش من سند دارم از تحريف قران توسط همين اعراب رو سفيد!!!!!!!

دوست عزيز ايمان و اعتقاد هر كس دست خودش هست....خدا گفته ماه رمضان ماه روزه هست هر كس عقيده دارد روزه ميگيره و هر كس فاقد عقيده هست نميگيره.....پس حتمن لازم نيست به مسافرت بروند تا روزه نگيرن.....و در ضمن هر كس در زمان مرگ درون گور خودش قرار ميگيرد و صد البته با اعمال خودش و خودش پاسخگو هست نه كس ديگه اي !

تعصب اعراب رو نماز و روزه بايد هم بيشتر باشد البته به روش خودشون به نماز و روزه احترام ميگذارند و اين دليل نيست كه بگيم اونا خيلي عالي هستن.

راستش تا الان توي صحراهاي داغ عربستان و يا عراق نرفتم ولي به كوير بي آب و علف لوت و دشت كوير در كرمان و يزد زياد رفتم ولي كسي رو نديدم در اين مكان ها مارمولك يا سوسمار بخورد چون اين فرهنگ هست كه ميگويد مردم اون مكان ها چطور رفتار كنند.

راستش اينقدر از اسراف كاري در كشورهاي اعراب تصوير ديدم كه بدونم صحراهاي داغ ديگه تاثيري نداره.... همش حرفي بيش نيست.

البته كه سوسمار خوردن خلاف شرع نيست و كسي هم اعتراضي ندارد نوش جون همه اعراب .....و

اصلا هدف اين تاپيك اين نبوده كه بگه گوشت سوسمار خلاف شرع هست يا نه...اين تاپيك فقط يك اطلاع رساني ساده هست و ديگر هيچ.

فقط بدون همين اعراب كشور منو كه مثل جون برام هست از توهين هاي رنگارنگ خودشون پر كرده اند از تغيير نام عزيز خليج پارس بگير تا رايج كردن سنت وهابي در ايران.....دوست من اينا توهين نيست....اينا دشمني با ايران نيست.....؟؟

شايد سوسمار خوري ربطش فقط به اعراب داشته باشه
    ولي تغيير نام خليج فارس به همه دنيا ربط داره...اينو به ذهنت بسپار....بدون همين اعراب رو سفيد از نظر شما...ميخوان اين خليج رو به نام خودشون تغيير بدهند و مطمن باش اين ارزو رو با خودشون به قيامت خواهند برد.....

موفق و مويد بودن ايرانيان تنها در دفاع از ايران و عقايد ايراني و تاريخ پرشكوهش هست....مگر غير از اين موفقيت وصول نميشود......

هرگز زانو نخواهم زد،حتی اگر سقف آسمان کوتاهتر از قامتم باشد.

"
    کوروش بزرگ"

2. 5 کاربر از پست مفید باستان شناس سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)