دست رو دست گذاشتن... یعنی اینکه هیچ کاری نکنن و بشینن فقط همدیگه رو نگا کنن... اصلا راست میگید پروژه بیخودیه... منکه از اولش گفتم بیان این سرمایه رو خرج سرعت حال بهم زن اینترنت ایران کنن... کدوم مسئول بی فکری بود که تو مصاحبه اش گفت: فعلا همین برای ایرن کافیه! که بزنیم لهش کنیم؟ هان؟
درمورد گوگل... موتور جستوجوی ایرانی درسته که هیچوقت به پای گوگل نمیرسه... درسته که رایگانه اما برید تحقیق کنید ببینید چه کشورایی مستقل از گوگل خودشونم موتور جستوجو دارن. با وجود اینکه داشتنش لزومی نداره! (من خودم هم موندم که مخالفم یا موافق!) البته این کشورا دیگه به قدری پیشرفته هستن که مثلا داشتن یه همچین چیزی کاری نداره براشون. اما ایرانی که اینقد سوراخ سنبه داره وا3 پر کردن... به نظر من باید اولویت بندی کرد. یعنی این پروژه ، پروژه خوبیه اما الان وقتش نیس چون مشکلای مهمتری وا3 حل کردن داریم... مشکل تو مدیریته که بلد نیستن اولویت بندی کنن تا ببینن کدوم کارو باید زودتر انجام بدن کدوم کارو نه... در مورد اون شخص نابغه هم منظورم بعضی از وزیرای گرامیمون بود که ... (تو رو خدا نذارید دهنم واشه!) البته ما مخلص وزیر آموزش پرورشم هستیم(که کتابا رو هی عوض میکنه و مزخرف تر میشن! مثل ریاضی دوم دبیرستان... )واقعا این کارا چه لزومی داره آخه؟ حالا حتما همه باید به ما بخندن که طرح رو کتابامونو از دبستان آوردن؟ خدا میدونه قراره چی به سر حسابان بیارن...