سلام من یه دختر چادریم که چادرم رو خودم انتخاب کردم ملیشم به خاطر راحتی تو دانشگاه سرم کردم و بهش افتخار میکنم باید بگم تا مطالعه نشه چیزی معلوم نمیشه من حاضرم به هر سوالی جواب بدم تا جایی که میتونم چون دنبالش رفتم و بهش رسیدم.اگه رنک چادر مشکله باید بگیم مشکی تحریک پذیریش نسبت به بقیه ی رنگ ها کمتره و موافقم که کاش از قبل رنگ دیگه ای بود مثل حجاب حجاج در مکه و شاید اگه آقا ظهور کنند تحقق پیدا کنه اما در حال حاضر این بهترین رنگه تو این زمونه که پر چشم های ناپاکه من مثل بعضیا الکی نمیگم ناپاک و گرگ و... واقعا ایمان دارم که بعضیا اینجورین.به شدت با اذیت و زدن و زور مخالفم تو هرچیزی مخصوصا حجاب جون جای دعوت رو گرفته جای تبلیغ مثبت رو گرفته چون نمیتونم ببینم یه دختر به خاطر حجابش سرش خونی بشه من معتقدم از ضعف تبلیغ ما از زور ما دخترا به اینجا رسیدن بعضی ها حتی نمیدونن حجاب چیه اونوقت زور میکنیم کاش اول خوب شفاف میکردیم هرجند که اینها هم دلیلی بر کم کاری و گناه اونا نمیشه اما بی تاثیر نیست.اما حجاب زکات زیبایی ماست زیباایی که آقایون حتی اگه بمیرن هم بهش نمیرسند ظرافت و مهربانی و زیبایی از موی دختر تا حتی نفسش پدیداره و موج میزنه.اینارم خدا داده تا مردا زنا رو زنده بگور نکنن تا من دختر به دختر بودنم بنازم تا در آینده وسیله ای واسه استحکام زندگیم بشه اما واسه کسی که پاکه و من رو به خاطر خودم میخواد نه هر نگاه ناپاک کثیفی که بعد از یه مدت هم مثل یه اسباب بازی به خودش جرات بده ازم حتی به نگاهی سو ء استفاده کنه حجاب یعنی ارزش ما یعنی بسوز ای نامحرم ناپاک و راضی باش ای خدای من
علاقه مندی ها (Bookmarks)