اينا هم يه سري ديگه
البته اينا رو بدون هيچ الگويي كشيدم
![]()
اينا هم يه سري ديگه
البته اينا رو بدون هيچ الگويي كشيدم
![]()
بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیمباشد که نباشیم و بدانند که بودیم
ممنون
اما هيچ دليلي نداره كه از نقاشي خودتون لذت نبريد
تنها تفاوت نقاشي من و شما اينه كه من يه ذره بيشتر دقت ميكنم و به جزئيات بيشتر ميرسم همين
من از كسي نقاشي ياد نگرفتم
فقط به نقاشي ديگران نگاه كردم و سعي كردم بهتر بكشم همين
تمرين كنيد
تنها راه پيشرفت تمرينه
موفق باشيد
بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیمباشد که نباشیم و بدانند که بودیم
سلام مریم جانقربانت ، اما راجب اینکه گفتی چطور الهام گرفتم باید بگم نقاشی های اول که یه کارتونی بود خرسهای مهربون البته اون خرسها این شکلی نبودن اما من اینجوری تصورشون کردم و یکی شون بود که رنگین کمان داشت (( هر چی فکر کردم اسمش یادم نیومد )) اون شخصیت محبوب من بود رنگین کمان و ستاره هم برای همینه ، همیشه تو نقاشی هایی که میکشیدم ابرو رو خیلی دوست داشتم میشه گفت تقریبا پای ثابت نقاشیهای دوران کودکی بوده الان هم که پیشرفت کرده بهتر شده
نقاشی دوم هم از یه تصویر واقعی برداشت شده خودم و داداشی جونم
دقیق یادم نیست اما مال دوران طفولیت بوده
![]()
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
اینم یکی از آثار هنری من
گفتن بده بذاریمش تو موزه ، ندادم![]()
این سایز کوچیکش بود که گذاشتم ، اسکنرمون هم مشکل پیدا کرده ، سایه روشنش خوب این جا مشخص نیست
اینم سایز بزرگش ***
ویرایش توسط *مینا* : 3rd August 2010 در ساعت 08:04 PM
یارب
با سلام و خسته نباشید.
یه هزار آفرین به همگی ، گل کاشتین.
دارم کم کم امیدوارم می شم به حرفهایی که زده می شه .
آفرین به مدیران محترممون . آبجی خانوم ، مینا خانوم .
. . .
در ضمن رد پای مدیر کل سایتو می بینم که خودشون تشریف آوردن . می خواستم دعوتشون کنم چون احساس می کنم ایشون هم اهل ذوق باشن از رنگارنگی صفحات سایت می شه فهمید . پالتشون هم ، کلی رنگ داره.
خب ، آقا مصطفی گرامی ! جسارت نباشه اثری از شما هم ببینیم .
.
.
.
یاعلی
یا رب با تو سخن می گویم:گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به روشرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو
(پروردگارا! مرا و والدین مرا و مومنان را روزی که حساب برپا شود، ببخشا) 41سوره ی ابراهیم
ببخشید که با قیچی اثرتونو برش دادم
این قسمت واقعا عالی کار شده
آفرین
![]()
یا رب با تو سخن می گویم:گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به روشرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو
(پروردگارا! مرا و والدین مرا و مومنان را روزی که حساب برپا شود، ببخشا) 41سوره ی ابراهیم
یارب
بازی با رنگ
. . .
![]()
یارب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)