ساپادیل از تیرهٔ آنوناسه (Annonaceae) (تیرهٔ سیب کاستر) است.
ساپادیل در زبان مالایی durian belanda به معنی دوریان هلندی,در زبان اسپانیاییguanában ,در زبان اندونزی sirsakو در زبان انگلیسی soursopنام دارد.
ساپادیل بومی مکزیک، آمریکای مرکزی، منطقهٔ دریای کارائیب و بخش شمالی آمریکای لاتین می باشد ولی امروزه در اکثر کشورهای جنوب شرقی آسیا از جمله مالزی و اندونزی کشت می شود.
پوست این میوه به رنگ سبز یا زرد است اما میوه آن سفید رنگ و دارای تعداد زیادی هسته سیاه رنگ می باشد مزهٔ میوهٔ ساپادیل مانند مزه توت فرنگی و آناناس است که به آن طعم لیمو ترش افزوده شدهباشد.
این میوه به صورتهای خام ،کنسرو شده ،آبمیوه مصرف می شود
همچنین در صنعت بستنی سازی،ژله و کیک به عنوان طعم دهنده
استفاده فراوان می شود.
در مکزیک آنرا خرد کرده با شیر یا خامه و شکر مخلوط کرده و به عنوان دسر محبوبشان استفاده می کنند.
خواص ساپادیل:
این میوه سرشار از ویتامینهای B1وB2وCهمچنین مقدار زیادی از کربوهیدراتها و فروکتوز می باشد.
میوه، آب میوه و چای ساپادیل را برای درمان برخی بیماریها مانند معدهدرد و دفعکرمها استفاده میکنند.
همچنین عقیده بر این است که در درمان سریع زخمها موثر است.
![]()






اطلاعات کشاورزیم بد نیست



پاسخ با نقل قول


علاقه مندی ها (Bookmarks)