استعدادهای برتر
میشه ازیه شعار مثل قذاهای جدید در......
یا استفاده از ربات های گارسون که خیلی جذاب است
یامثلا تنوع منو با غذا به سفارش مشتری (یعنی خود مشتری دستور پخت بده (البته محدود شده))
یا اینترنت وایرلس مجانی و کیفیت مناسب
یا جایزه برای غذای شماره (مثلا تاریخ روز *یک عددخاص)
اتاق اتاق کردن دور میز ها
وبسیاری موارد دیگر
کـــــــاربر فــــعال
حسین جان میشه رو این عدد توضیح بدی
55369205
و واسه رستوران هم
سعی میکنم ساعاتی که اونها نیستن فعالیت بیشتر و مفیدتری داشته باشم
و اینکه ترجیحا" از غذاهایی استفاده کنم که تو بقیه رستوران ها نیست
یا اگه میخوام همون ها رو بدم روی قیمت و کیفیت تمرکز بیشتری داشته باشم
مطمئنن برای سود دهی این کار رو شروع کردم نمیدونم تو این حرفه میشه روی یک غذا تمرکز کرد یا نه
اگه اینجوری باشه روی یک غذا تبلیغ خاصی میکنم و اون رو با بهترین کیفیت و کمترین قیمت میفروشم
هم تبلیغ میشه هم برای سایر محصولاتم مشتری میاد
کارهای ترکیبی مثله سرویس رایگان
اشانتیون
قرعه کشی
یا جایزه هنگام خرید رو اضافه میکنم
یار همیشگی
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
یار همیشگی
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
یار همیشگی
می خوام ایده هایی بدین که همراه نوآوری باشه مثلا اگر شما یک رستوران زدین چه کار کنید در یکی از کشورها بعد از یک مطالعه تحقیقاتی تونستن یک رستوران کوچک فقط با یک نوع غذا اونم همبرگر بالاترین فروش را در بین معروفترین رستوران های اون شهر داشته باشن .
به نظرتون چی کار کردن؟
کـــــــاربر فــــعال
کیفیت و نواوری داشتن
مثلاگ همبرگر شون رو با رب یا سس مخصوصی میدادن
که به نظر جدید خوب بیاد
یا همون کارهای ترکیبی
مثله اشانتیون و قرعه کشی
یا محیطی که اونجا غذا میدن
الان مردم روی محیط خیلی دقت میکنن
هرچی محیط متنوع تر باشه بیشتر مشتری داره
دوست آشنا
خب من فک می کنم مردم هر کشوری از نظر تغذیه خیلی مشابهن ینی مثلن هندیا هستن و فلفلاشون پس غذاهای تند اونجا خیلی طرفدار داشته
اگه بشه یه غذا رو با چن نوع سس که تنوعه مزاجیه همه رو بر آورده کنه حتمن جذبه مشتریش خوب میشه
در واقع همون حرفه آقا مجتبی
استعدادهای برتر
خب شاید پر رفت وامد ترین منطقه که رستوران های کمی در ان منطقه بوده
یار همیشگی
این مواردی که گفتین نیست این رستوران کوچک ترین رستوران در اون شهر بوده و به خاظر غذا مردم نمی یومدند به خاطر اون نوآوری و خلاقیت ی که به کار بردند مشتری جذب کردن اصلان غذا مهم نیست اشتباه نکنید هر چیزی می تونه باشه.
یار همیشگی
حالا چه ايده هايي مي تونيد بديد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)