سلام دوست من!
کجاست ایت دست خط شما؟ من که پیدا نمیکنم ....براي اينكه منظورم را برسونم يك مثال مي زارم البته يكم بد خط هست به بزرگي خودتون ببخشيد.
موفق باشید.
سلام دوست من!
کجاست ایت دست خط شما؟ من که پیدا نمیکنم ....براي اينكه منظورم را برسونم يك مثال مي زارم البته يكم بد خط هست به بزرگي خودتون ببخشيد.
موفق باشید.
اعتماد را به ذره ای از توهم به من فروختند!
فاصله میان من و تو تصمیم گرفت!
شاید اشتباه(دروغ) بزرگی بود!
سوالات مربوط به لینوکس را در این تاپیک مطرح کنید
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
سلام دوست من!
خوب معلومه همشون در انتهای ضرب عدد صفر و ۵ رو بوجود می آورند....
یعنی ۰۵۰۵۰۵۰۵۰۵۰۵.... و فقط رفم نقلی شون با هم تفاوت داره رقم نقلی شون نصف عدد ضرب شده است
موفق باشید
سلام
یعنی کافی است رقم های نقلی هر عدد را با عدد مربوط آن جمع کنیم خیلی را حت عدد در رهن محاسبه می شود . فقط دقت در جمع می خواهد...
موفق باشید
845*5 چند ميشه ميشه واضح تر بگين؟
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
سلام دوست من!
ببنید :
۵*۵= ۲۵ رقم نقلی برای جمع با عدد بعدی ۲ خواهد بود
۴*۵=۲۰ رقم نقلی برای جمع با عدد بعدی ۲ خواهد بود .[5/2] جز صحیح عدد رقم قبلی
۵*۸=۴۰ رقم نقلی برای حمع با عدد بعدی ۴ خواهد بود ([4/2]که در ابن جا رقم بعدی نداریم)[8/2]جز صحیح عدد قبلی برای بعدی و .....
موفق باشید
يعني جوابتون ميشه 4225
در اين صورت ما در جمع اعداد بايد دقت كنيم . درسته.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)