ربطی به باحجاب بودن یا نبودن نداره
در اروپا زنها حجاب ندارن اما در تمام فعالیت های اجتمایی کنار مردان کار میکنن بدون اینکه مشکلی پیش بیاد
پس مشکل مشکل فرهنگی هست
تو سومالی زنها حجاب دارن وحتی قانون هست که بعد از ساعت 9 هیچ زنی نباید بیرون باشه
پس چرا فساد اونجا بالا هست
خیلی سادست ،مشکل مشکل فرهنگی هست همین![]()
حمله و غنیمت گرفتن روسری دختر جوان توسط ده ها پسر در تهران، پشت فرهنگسرای خاوران
ده ها پسر تهرانی بر سر دو دختر جوان می ریزند و …
هشدار: این کلیپ حاوی الفاظ رکیک است.
مشکل فرهنگی که گفتم همینه
دانلود:
http://www.4shared.com/video/83MVMWzf/123.html
بازی تمام شد همه با هم کلاغ پر !!
- – – ––•(-•LaDy Ds DeMoNa •-)•–– – – -
عزیز، شما تو صحبتتون اشتباه کردین.حداقل تو آمریکا هر دو ساعت(آمار دیگه ای هم هست. اما این متقن هست) یه زن مورد تجاوز جنسی قرار میگیره.
ابتدا : فساد به گواه خود غربیها ، در خود غرب غوغا می کنه. اینو کسی شک نداره. اگر شما شک دارین ، خب انگلیسی که بلدین.سر به سایتای اونوری بزنید تا متوجه شید.
دوم: شما ( فارغ از راه استدلالتون که بهش اشکال وارده) درست میگید، مشکل فرهنگی هست. اما بد تر از اون دامن زدن به مشکل هست که شما تو پست بعدیتون این کارو کردین.
سوم : حجاب مصونیتش به مراتب از بی حجابی بیشتره.شما که یه پسر هستین میدونین که بی حجابی رو خیلی از آقایون یه علامت میبینن. همچنین بی حجابی یعنی خوراک نگاه شدن و از همین نگاه، خیلی از فساد ها شروع میشه.دقت کنید.
چهارم: مشکل فرهنگی باید با توجه به سه وجه : ایدئولوژی ، محیط مادی و هنجار حل بشه. نه اینکه فقط گیر بدیم به پلیس. پلیس تو محیط مادی هست. این ماییم که باید با ایدئولوژی برخاسته از اسلام عزیز، هنجار درست رو بسازیم.غفلت از ماست.![]()
ویرایش توسط season_sis : 24th August 2010 در ساعت 05:14 PM
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
در ضمن دلیل زیادی برای استفاده از حجاب هست که اگر کسی خواست، بحث می کنیم. اما برای حجاب انقدری دلیل هست که در بی حجابی نیست. به نظرم بی حجابی ، مرد سالاری در حد اعلی هست!
ویرایش توسط season_sis : 24th August 2010 در ساعت 05:13 PM
من كاري به بحث ندارم من حجاب رو دوست دارم ولي نميتونم مجبور كنم كه بايد چادر بپوشي
ببين هم مشكل پسر هاست هم دخترا
بعضي پسرا واقعا شورشو در اوردن همونطور كه بعضي دخترا تو بي حجابي شورشو در اوردن البته بلا نسبت
به نظر منم فرهنگ بايد جا بيفته
مثال 4 سال پيش وضعيت رانندگي تو تهران و الان رو نگاه كنيد به وضوح ملومه اگه ميخوايد وضع قبل تهران رو ببينيد بريد يه شهرستان.
با تشكر كه نظر من حقير رو خوندين![]()
ملی تا جایی که من شنیدم چادر تنها چیزیه که پسرا رو به طرف خودش جلب میکنه . البته باید این نکته را در نظر بگیریم که حجاب فقط شامل چادر نمیشه ، در جامعه ما خیلی ها هستند که از چادریها متین و باوقارتر هستند
درسته من انجور كه خوندم و متوجه شدم حجاب آن است (براي بانوان محترم) زينت زن نمايان نباشد. و تحريك كننده. حالا هر چي باشه چه چادر چه غيره...
به نظر من اگه دختر باوقار باشه و متين و باحجاب پسر به خودش اجازه لودگي رو نميده
اگر هم مسخره بازي در آورد با بي اعتنايي دختر به قول خودمون كنف و حقير ميشه و ديگه از اين كارا نميكنه
البته نظرم رو گفتما و بسيار هم نقد پذيرم
دوستدار همتون داداشي![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)