آقا من سوال شبکه دارم، باید اینجا بپرسم؟
ببخشید...!
آبجی من سوال شبکه دارم، باید اینجا بپرسم؟![]()
آقا من سوال شبکه دارم، باید اینجا بپرسم؟
ببخشید...!
آبجی من سوال شبکه دارم، باید اینجا بپرسم؟![]()
هم میتونید اینجا بپرسید هم یه تاپیک جداگانه بزنید که راحت تر باشید![]()
اینجا هم میتونید مطرح کنید سوالتون رو :
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام ممنونم.
من برای مغازه شعبه یک و شعبه دو در طبقه ی همکف پاساژ با 10 متر فاصله.
و شعبه ی دفتر تعمیرات و خدمات در طبقه دوم با 30 متر فاصله.
و شعبه ی دفتر طراحی سایت در طبقه ششم پاساژ با 50 متر فاصله میخوام
یه خط adsl بگیرم و هم با یه درایو شیـــر شده از هر سیستم در ارتباط باشم.
بهترین و ارزونترین روش برای این شبکه کردن ( احتمالاً وایرلس ) چه نوع و چه روشیه؟
آیا میتونم از یه برنامه ی حسابداری آسان برای همه ی دفاتر استفاده کنم؟
با تشکر![]()
دو روش هست ...یه خط adsl بگیرم و هم با یه درایو شیـــر شده از هر سیستم در ارتباط باشم.
بهترین و ارزونترین روش برای این شبکه کردن ( احتمالاً وایرلس ) چه نوع و چه روشیه؟
1.یه خط ای دی اس ال برای یکی از طبقات بگیر و با اکسس پوینت همه رو با هم با وایرلس شبکه کن.
ولی از من می شنوی سمت وایرلس کلا نری بهتره ... چون ایرادات زیادی میده شبکه های وایرلس و خیلی مواقع اعصاب خورد کن میشن.
2. با lan همه رو شبکه کن خیلی بهتر از این روشه بالائیه.
موفق باشی
نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود
دو تا خط بگیره بهتره :دی
حالا یه سوال من دارم میتونم با استفاده از اینترنت یک سیستم که روش دو تا لن بزارم یک سیستم دیگه رو به اینترنت متصل کنم ؟؟
ناگفته نمونه که سیستمی که به اینترنت وصله داخل یه شبکه است یعنی هاب جای 8تا سوکت داره که هر 8تا پره الان یه سیستم دیگه اضافه شده چیکار کنم؟؟؟
یه هاب 8تایی دیگه هم داریم میشه از اون هم استفاده کرد یا اینکه باید یه هاب 16پورت بگیرم؟
شاید از جرم دیروزه که به این روز افتادیم
برای این کار شما یک لن بگیر و روی یک از اون 8 سیستم بزار (به غیر از سرور) حالا اونو با یه کابل کراس وصل کن به سیستم جدید، حالا تو سیستمی کارت لن رو گذاشتی روش یا همون سیستمی که الان 2 تا لن داره، اون لنی رو که از هاب میاد رو Share کن تو لن جدید، حالا IP های سیستمی رو که 2 تا لن داره و سیستم جدید رو تنظیم کن، بعد این کار می تونی تو سیستم جدیدت اینترنت هم داشته باشی! اینم تا یادم نرفته بگم که تو سیستم جدید به هنگام تنظیم IP ها حتما Default Gateway رو بزن که همون IP سیستمی هست که 2 تا لن داره!
این روش تست شده هستش و 100% جواب می ده.
خودم تستش کردم!![]()
![]()
->THIS IS HERE 100% TRUE<-
کسی این خطا رو دیده تا حالا:
3rd Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Status BAD backup and replace
بعد هم میگه F1 رو بزن و وقتی میزنم A+C+D میده ریست و روز از نو . . .
سیستم بالاست الان مونتاژ شده ولی هادر رو که خیلی هم اطلاعاتش مهمه مشتری آورد
500G وسترن دیجیتاله خودم 2 سال پیش از یکی از دانشمندان ایرانی کارخونه وستزن خریدم.
حس میکنم یه گذینه از بایوس باید غیر فعال شه، ولی نمیدونم کودومه.
این هارد با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی.
با بوت سی دی رام تا ری استارت اول میره ولی بعد برای ادامه . . .
ممنونم![]()
سلام
من سیستم وقتی ویندوز میاد بالا هر کلیکی که میزنم اول صفحه سیاه میشه و بعد میاره اما اگر چند تا کلیک کنم ویندوز هنگ میشه . ویندوز اونم عوض کردم اما باز این طوری مشکلشو می دونید چی هست.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)