• استفاده از Windows 7
    ویندوز سون یک قابلیتی دارد به اسم Windows Disc Image Burner که دقیقا به درد همین کار می‌خورد. روی فایل Imageتان کلیک راست کنید و گزینه Burn Disk Image را بزنید.

با این عمل پنجره‌ی Windows Disc Image Burner باز می‌شود و شما می‌توانید درایوتان را انتخاب کنید ( CD یا DVD فرقی ندارد ) و البته می‌توانید بعد از رایت کردن آن را بررسی کنید.
در مدت زمانی که CD شما در حال آماده شدن است ، پیشرفت کار شما نمایش داده می‌شود و این که چقدر تا پایان عملیات باقی است نمایش داده خواهد شد. مطمئن باشید که ساده تر از این امکان نداشت تنها نقطه ضعفش این است که به شما اجازه نمی‌دهد سرعت رایت کردن را انتخاب کنید. ولی کلا عالی عمل می‌کند. بعد بگویید چرا شما را تشویق به انتقال به ویندوز ۷ می‌کنم

فکر کنم همین سه راه کافی باشد. البته شما که حتما بهتر از من این‌ها را بلد بودید. فقط من دو تا هدف کوچک از نوشتن این پست داشتم. یکی این که متوجه شدم هنوز خیلی‌ها با فایل‌های Image آشنا نیستند. در حالی که این دسته از فایل‌ها خیلی پرکاربرد محسوب می‌شوند.
نکته مهم‌تری که در این نوشته می‌خواستم بگویم این است که بدانید برای بسیاری از کارهایی که در کامپیوتر انجام می‌دهیم نیازی به نرم‌افزارهای تجاری و گرانقیمت نیست. نرم‌افزارهای رایگان بسیاری هستند که کارهای ما را ابه بهترین نحو نجام می‌دهند.
در حالی که اکثریت ( حتی حرفه‌ای‌ها ) برای رایت کردن فایل‌های Image، مخصوصا با فرمت .iso از نرم‌افزارهای گرانقیمت استفاده می‌کنند، دو نرم‌افزاری که در بالا معرفی شده است و قابلیتی که در ویندوز سون بود، هر سه به رایگان در اختیار شماست. این روزها که فیلم‌های روز، بسیار با فرمت .iso برای دانلود ارائه می‌شوند، استفاده از این برنامه‌ها، اوقات خوشی را برای شما خواهد ساخت.

برای دانلود برنامه‌ها از ( Download ImgBurn ) و ( Download ISO Recorder ) استفاده کنید. این پست به درخواست یکی از خوانندگان عزیزمان نوشته شده است. اگر شما هم مشکلی داشتید که فکر می‌کردید لازم است درباره‌اش نوشته شود بفرمائید. وبلاگ خودتان است
منبع:
http://1fathi.com/1389/01/23/how-to-burn-an-iso-images