دوستان عزيزم سلام :
تمامي اين روايات و يا تفاسيري كه ديگران در اين خصوص ارائه داده اند نوعي سفسطه بازي و مصادره مطلب به مطلوب خود است / بدين معنا كه كساني كه علي و فرزندانش را دوست مي داشته اند به نفع خود روايت ارائه ميدادند كه منظور خداوند در قرآن علي و فرزندانش است و كساني هم كه حضرت علي را دوست نمي داشتند روايت مي ساختند كه نخير منظور خداوند از كجا معلوم كه علي و فرزندانش بوده است ؟؟!!
و خلاصه هر فرقه و هر كس بنا به برداشت خود روايتي در خور برداشت هاي خود گفته است از ابن عباس گرفته تا محدث و ....
خلاصه و واقعيت اين امر كه چرا نامي از امامان در قرآن نيست آن است كه : (( اولا هنوز خود قرآن مدون و كامل نشده بود كه بخواهد نامي از نفرات بعدي در آن بيايد ثانيا امامان ما از علي تا حضرت مهدي هيچگاه توسط حضرت حق به امامت برگزيده نشده اند بلكه اين امامت و كسب اين مقام برگرفته از خلوص آنها و پاكي و صداقت آنها بوده است كه به عنوان امام شناخته شده اند و اين مقام امامت را هيچكس حتي حضرت حق به آنها اعطا نكرده است كه بخواهد تاييديه اي به هريك از آنها بدهد ثالثا وقتي كه حضرت محمد فرمود .. اليوم اكملت لكم دينكم ... يعني دين در اينجا تمام شد و مناصب الهي چون پيامبري ديگر وجود ندارد و وحي قطع شد .. حال چگونه بعد از گفته حضرت محمد كه خود جبرئيل هم به ايشان ديگر نازل نشده است انتظار داشته ايد كه فرشته وحي به يك فرد به عنوان امام ظاهر شود و به او بگويد كه تو امام هستي ؟؟!!! و يا امام چندمي ؟؟!!! ))
بارها و بارها خود حضرت محمد كه به مراتب بالاتر از هر امامي بوده است به مردم گفته اي ايهاالناس من يك انسان هستم مثل شما / مي خورم / مي خوابم / راه مي روم / مريض مي شوم وووو.... تنها فرقي كه با شما دارم به من فقط وحي مي شود كه به شما نمي شود و من فقط برگزيده حق تعالي هستم براي رساندن پيام خداوند به شما .
اما آن مردم سفيه آنقدر مراتب و درجات دروغين به حضرت محمد نسبت دادند و به ايشان پيچ و مهره كردند كه نعوذبالله او را تا حد ربوبيت پيش بردند و برخي در آن دوران رواياتي ساختند كه محمد خداوند بوده و با مردنش پايان جهان هستي است ووووو....
با احترام
بروجرديان

علاقه مندی ها (Bookmarks)