راه حل ششم : جمع بندی برای استفاده راحت تر!
برای پایان این سلسه نکات،به نظرم رسید کمی کارآیی را (با استفاده از یک برنامه دیگر) بالاتر ببرم.به همین دلیل برنامه ای به نام SDW را با VC6 طراحی کردم (کد به ضمیمه در پست اول تاپیک موجود است) که با دریافت یک آدرس فایل تصویر،آن را به عنوان تصویر زمینه Desktop قرار دهید (این کار با استفاده از تابع API به نام SystemParametersInfo انجام می شود).برای دریافت راهنما (پارامتر های ورودی و مقدار خروجی برنامه)، از سوئیچ ?/ استفاده کنید.در نتیجه با استفاده از این برنامه می توان هر لحظه که اراده کردید،Desktop Wallpaper خود را تغییر دهید.
برای استفاده از این برنامه مراحل زیر را انجام دهید:
1) بهتر است يک پوشه (Directory) را براي اين منظور تخصيص دهيد (مثلا در درايو C يک پوشه به نام ChangeWallpaper بسازيد و اين پوشه را براي اين منظور استفاده کنيد ).از اين به بعد، اين پوشه (در مثال ما C:\ChangeWallpaper) را به نام 'پوشه عملبات' نام مي بريم.نام پوشه می تواند شامل فضای خالی هم باشد.
2) فايلهای MyCW5.bat و MyCW4.vbs و CI.exe و SDW.exe را (که در فايل فشرده شده اولين پست قرار دارد) در پوشه عملبات کپي کنيد.
3) در پوشه عملیات یک فایل متنی ایجاد و یک نام دلخواه (مثلا List.txt) برای آن انتخاب کنید.از این به بعد از این فایل به نام 'فایل فهرست' نام می بریم.
4) چند عکس که مي خواهيد به عنوان Wallpaper استفاده شوند را انتخاب کنيد و مسیر کامل آنها را در فایل فهرست کپی کنید مثلا:
کد:
کد PHP:
C:\MY Pictue\3d\1.jpg
C:\MY Pictue\3d\My Pic.gif
C:\MY Pictue\wallpaper\Best1.png
C:\MY Pictue2\wallpaper\Best1.png
توجه کنید که مسیر کامل را نوشته و مسیر می تواند شامل فضای خالی نیز باشد.
5) روي Start>All Program>Startup راست کليک کنيد و گزينه Open را انتخاب کنيد تا پوشه Startup را ببينيد.
6) از فايل MyCW5.bat که در پوشه عمليات قرار دارد،يک Short cut در پوشه Startup بسازيد.اين کار باعث مي شود که در هر بار، بارگذاري کاربر شما (در Log off يا Restart ) يکبار فايل MyCW5.bat اجرا شود.
7) روی Short cut ساخته شده در مرحله قبل Right Click کنید و گزینه Properties را انتخاب و در زبانه Shortcut در مقابل گزینه Target می توانید آدرس کامل فایل MyCW5.bat را ببینید.به انتهای این آدرس یک فضای خالی اضافه کرده و نام فایل فهرست (در مثال ما List.txt) را تایپ کنید (توجه کنید که باید این تغییرات را اضافه کنید نه جانشین).چنان نام فایل فهرست شما دارای فضای خالیست،حتما آن ار در یک جفت کوتیشن ("") قرار دهید.
8) بهتر است یک کپی از Short cut ویرایش شده را بر روی Desktop خود قرار داده تا هر گاه از Desktop Wallpaper خود خسته شدید،با اجرای آن،Wallpaper را تغییر دهید!
9) یک بار روی Short cut ایجاد شده Double Click کنید تا مطمئن شوید که درست کار می کند.
10) اگر تمام مراحل را درست انجام داده باشيد،Wallpapre شما در هر بار Log off يا Restart تغيير خواهد کرد.
سئوال: همانطور که در مقدمه آورده اید،این کد ها فقط برای XP نوشته شده است و من در Vista و Windows7 امتحان کردم و جواب نداد! در ضمن هر روز از کاربران XP کم می شود،پس فکر نمی کنید این همه نوشته کار بیهوده است؟
جواب: برای پاسخ سه نکته را یاد آور می شوم:
- اول اینکه،همانطور که قبلا نوشتم،این مسئله بهانه ای است برای کار با خط دستور و نمایش قدرت آن و تاکید بر این موضوع که برای هر کاری نیاز به نصب یک نرم افزار و یا نوشتن یک برنامه با زبانهای همه کاره و .. نیست و می توان یک چنین کاری را (که شاید در نگاه اول از قابلیت های یک ویندوز تازه نصب شده بر نیاید)،به راحتی انجام داد!
- دوم اینکه،هر چند ویندوز های تازه تر به عرصه فناوری آمده است،ولی چیزی فراتر از نو بودن و تازه بودن برای مهاجرت لازم است (به نظر من کسی که یک کاربر حرفه ای XP است و به ویندوز بالاتر مهاجرت می کند،حداقل 40 درصد اطلاعاتش دیگر بدرد نمی خورد و برای برخی کارهای پیش پا افتاده باید کلی جستجو کند - این البته تجربه شخصی خودم است)،دلیل این مدعی هم اینکه در بیشتر ادارات،کافی نت ها،گیم نت ها و .... که به نوعی عمومی تر به مسئله کامپیوتر نگاه می شود،هنوز از XP استفاده می کنند (شاید به نظر کم اطلاعی مسئولین این محیط ها باشد،ولی واقعیت این است که کاربران با XP احساس نزدیکی و راحتی بیشتری دارند و ..).پس این کد ها در محیط های مطرح شده،می تواند به کار رود!
- سوم اینکه،راه حل جاری (ششم)،که ثبت Wallpaper را به یک API محول می کند،در واقع در همه ویندوز ها کار میکند (از 2000 به بالا،حتی من در Windows7 خودم، استفاده می کنم)
علاقه مندی ها (Bookmarks)