اواتار جدیدتون مبارک و خوش باشیدسلام اوین بانو
نمی دونم چرا حس می کنم هنوزم سؤال دارم
حس خوبیه ،داشته باشیدش
خب از نوع چرایی هستشاید چګونه هم بینش بود ...
خب خوبه بریم ببینیم چرا
اول این سؤالات چرایی برا چی بودن ؟
برای اینکه حتما دلیل یه چیزی رو بدونید دیگه ،
حالا سؤالات :
چرا دکترا اګه مثلاً یکی سرفه کنه (از نوع خشک یا خلط دار) اغلب میګن برونشیته ؟ چرا نمیګن آسمه ؟ مګه نه اینکه در آسم هم سرفه بدون سایر علائم ممکنه باشه ؟
اقا من قراره پزشکی اونم شاید بخونم زود نیست این سوال ؟؟؟
اولا اینکه اسم در کودکی بروز میکنه و معمولا پدر و مادر سریع میفهمند پس زمانی که تو به دکتر نگی اسم دارم ،دکتر هم احتمال اسم رو رد میکنه ،دوم اینکه برونشیت همراه با خلط هست ولی اسم نه و سوم اینکه در اس حملات هم ممکنه دست بده و کلا علائم اشکار تری داره که میتونه در موردش قضاوت کنه و در برونشیت دمای بد عموما بالاست که این با سرفهخلط دار گزینه رو رو به برونشیت میبره
چرا بدخطن اصن ؟یعنی خوش خطا نمی تونن دکتر بشن ؟ یا وقتی دکتر میشن بد خط میشن بس که نسخه ی اضافی و داروی بی حساب کتاب می پیچینن ؟
نه دیگه اینا اینقدر تند میخوان بنویسن که نمیشه بعدشم خیلیاشون املای کامل رو بلد نیستن واخرش رو خط خطی میکنن
چرا این قدر دکتر بیکار داریم ؟ علمشون کمه ؟ یا اشباع شدیم ؟ آخه مګه سطح علمی دکترامون بالاست که اشباع بشیم ؟ یا موارد دیګه که خودتون بګید ؟
خب از در ودیوار پزشکی میگیرن و از اون طرف دکرتا بازنشسته نمیشن چون در واقع بازنشتگی خوبی ندارن و اینطوری قشر جوون همینطور اضافه میشه ولی حداقل نفری از اون ته کنار میره
بعدشم خب خیلی از این عزیزان بیکار بدون علاقه پزشکی رفتن و حاضر نیستن اش خوری پزشکی رو تحمل کنند بیکار میشن
یه سؤال مهم چرا در درمان های ګیاهی یه وقتایی یه نسخه های عجیبی پیدا میشه که معلوم نیست از کجا پیدا شده ؟ (اعتقاداتم جدیداً جریحه دار شده) چه جوری این ها رو یافتن همی ؟
مثلاً برا آسم یه نمونه ی عجیب اینه : سوخته ی تریاک را با پیه بز ممزوج و مخلوط نموده ، صفحه ی سینه را کاملاً چرب نمایید. خوردن عرق چنار مخلوط با صمغ عربی روزی سه استکان شیرِ مخلوط با سعلب و ... / زیاد عجیب نبود ولی حال پیدا کردن نداشتم
الآن اینجا چرا شده پیه بز ؟ چرا نشده پیه مرغ ؟
عرق چنار ؟ مګه درختم عرق داره ؟ نکنه صمغ منظورشه ؟
سؤالم صرفاً اینه چه طور متوجه این نسخه ها شدن ؟!
خب قدیما که دارو شناس و اینا نبوده که طرف میگفته هر چی دم دستت اومد جمع کن و برام بیار ،اینقدر میمالیدن تا یکیش جواب بده
ولی کلا من زیاد به طب سنتی علاقه ندارم و چیز دیگ مثلا زمانی که میدیدند فلان گیاه ،خاصیت خاصی داشته از سایر هم رده هاشم استفاده میکردن ببینن اون خاصیت رو میده یا نه ولی در کل طب سنتی هیچی نمیدونم
مثلاً از رو کتب بو علی سینا و ... یافتن ؟ خب اوشون از کجا یافتن ؟ اصلاً از کجا معلوم نسخه های قدیم هنوز هم صحیح باشن ؟ از جنبه های مختلف بګیم ، مثلاً شاید اشتباهی به یه نسخه در قدیم دست یافته باشن که هنوزم اونا رو عنوان کنن ، یا مثلاً شاید آدما که تغییر کردن از بُعد های مختلف ، اثر ګذاری مواد هم به تبع نظر عوض شدن عادات غذایی و غیره عوض شده باشه ؟ از کجا معلوم ؟ دوباره هم رفتن اینا رو تحقیق کنن آیا ؟
اره خب ابوعلی سینا کهیه بیمارستان داشت به جای موشاز این بنده خدا ها استفاده میکرد ،ابوعلی سینا خیلی چیزای دیگه رو هم در اورده اصلا ادم میمونه اخه از کجا میگی
ولیکن حرفتون کاملا صحیحه تمام مواردی که گفتید در این قضیه موثر هست ونیاز به تایید دوباره داره ولی فکر نکنم هنوز کاری رده باشن ،به خصوص که کلا ما چند سالی بیش تر نیست دوباره دانشکده طب سنتی باز کردیم
قشنګ پاسخ میدیناسپاس ...
سعی میکنم ولی خب میدونید که من طب سنتی یه ذره هم نمیدونم اینا رو من باید از شما بپرسم
سؤال بعدی :
جدیداً به نظرم بچه های دانشګاه آزاد همچین بیشتر می درخشن ، آره ؟ چرا ؟ پس این سراسریا چی کار می کنن ؟
نه نظرتون یاد خوب نیست ،اگ منظورتون به کار هایی مثل ماشین و روبات اینا هست اون بنده خدا سراسری ا چون بودجه نیست ،نمیتونن بدرخشن وگرنه هنوز داشنگاه سراسری برتره در امر مقالات و نظریات و برتری و میزان بورس سالیانه البته اینم یه چیزی هست ک بعضی از داشنگاه های ازاد قویهستن وی نه در حد سراسری شهرهای بزرگ (شهرهای کوچیک هم که کلا فرقی نداره )
آینده ی مغز و اعصاب رو در ایران چه طور می بینین ؟ هم علمی ، هم مغز و اعصاب مردم
اینده رشته مغزو اعصاب که با همت پروفسور صمیعی قطعا اینده روشنی داره ولی اعصاب مردم ک هر روز ضعیف تر میشه و مغزشون هر روز خسته تر
چرا خود درمانی بده ؟ وقتی دکترا هم اشتباه زیاد دارن تو کارشون ؟
زیاد نه بهتره بگیم دکتر ها هم اشتباه میکنن وگرنه اگر زیاد بود که فاجعه میشد ،ولی خب اشتباه هست و هر روز چیز جدیدی رو میشنویم که خواسته یا ناخواسته اشتباه شده
ولی خود درمانی به این بهانه خیلی کار اشتباهی هست و واقعا باید در مواقع شک قطعا ب دکتر مراجعه کنیم (نکنید خوددرمانی بده ،مثالش همین ماه رمضونی ممکنه بود خاله منو بکشه ،تازه این خاله ام در حد یه داروخونه دار طلاعات داشت و قرصی که میدونست حساسیت داره رو با این فکرکه چون یکساله نخورده ،خورد و ممکنه با التهاب ریه جونش رو از دست بده )
مورد بعد چرا آدم میره پیش یه متخصصی ، یه تشخیصی میده ایشون ، بعد متخصص بعدی ، تشخیص بعدی ، باز بعدی باز بعدی ، اصلاً حرف مشترکیه که دارن اینا آ ؟!
نمیدونم والا تا حالا پیش متخصص نرفتم وی خب قتی کار به متخصص برسه و اینطوری باشه وضعیت که هر کی یه چیزی میگه اینجا واقعا باید گفت وضعیت حاد و غیر معمول
سؤال نقل شده از یک شخص : چرا پسرا اینقدر دوست دارن تو چشم باشن ؟ ادامش خودم : بعضی دخترا هم اینجورین ، چرا واقعاً ؟
خب تو چشم کی ولی مثلا تو خونواده ،اصولا چونهنوز پسر در ایران به عنوان کسی هست که قراره مسئولیت های بزرگ بگیره خب تلاش میکنه خودش رو خوب نشون بده و در واقع اون ایگاه پسریش رو داشته باشه
ولی نوعی دیگر ازتو چش بودن که مخصوص دتراست شک نکیند ،استثنا هم نداره
دیګه حالم تموم شدبه تبع کافیه پس ...
خب الان 3 روز گذشته حالتون سر جاش اومده دیگه
خدا نګهدار
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)